Jakiś komix

Cześć, zna ktoś jakiś dory komix, który można przeczytać przez kmputer. Najlepiej w świecie fantasy lub chorror

Cześć, nie znam rzadnego dorego komixu i co to czytanie przez kmputer? Nie boisz się, że te chorrory bendom za straszne? (tak, pewnie sypnie się warn, ale też chcę się kiedyś pobawić)

A tak serio to jeśli lubisz połączenie fantasy z "humorem", to może Flo & Andy? Komiks o ROMie. Może poczytasz jakąś mangę on-line? Polecam Hellsing, świetny horror o wampirach.

Ja z kolei czytam Looking For Group. Na podstawie WoW'a. Kiedyś widziałem dużo odcinków po polsku. Ja osobiście czytam w orginale (ANG). Świetne, naprawdę. :)

Czytanie przez komputer- chodzi mi o to że mogę se znaleść w necie i se poczytać patrząc na ekran :P

Znaczy sie, pomógł bym, bo ja z natury pomocny jestem, ale nie wiem w ogóle o co chodzi. Mógłbyś napisać poprawną polszczyzną o co ci chodzi? Tzn. bez błędów ort. i jakoś z sensem.

Czytanie przez komputer- chodzi mi o to że mogę se znaleść w necie i se poczytać patrząc na ekran

Wiem o co chodziło, po prostu pisz poprawnie. Gdzieś jeszcze chodzi mi po głowie pewien tytuł, ale nie mogę skojarzyć co i jak. Jeśli sobie przypomnę to edytnę posta.

Ja z kolei czytam Looking For Group. Na podstawie WoW'a. Kiedyś widziałem dużo odcinków po polsku. Ja osobiście czytam w orginale (ANG). Świetne, naprawdę.

Ja tam jak widziałem Looking For Group, to widziałem co najmniej kilka różnych zapożyczeń (a nie czytałem na bieżąco), przykładowo jeden z bohaterów posiadający czarną panterę (elf, prawda?) dziwnie przypominał mi o Drizzcie i Guenhwyvar... :)

Cześć, zna ktoś jakiś dory komix, który można przeczytać przez kmputer. Najlepiej w świecie fantasy lub chorror