A może stary-ale jary Wolfenstein: Enemy Territory? ew. CS 1.6 NS
Jakiś MMOFPS
Ja mogę w CoD4
Assault Cube albo Urban Terror to mam na kompie xD
No chyba że teeworlds :***
To może wytypujmy jedną grę i zagrajmy, a nie spamimy tutaj cały czas nie wiadomo w co grając . Mój typ to A.V.A i w ostateczności Combat Arms lub bf2. Może podajcie też te najlepsze i zagrajmy
.
Mój typ to Counter Strike 1.6 (No-Steam, bo niektórzy nie posiadają Steama, a im więcej ludzi tym lepiej )
Battlefield Heroes
kurnik.pl?
Albo zastanowcie sie pierw jakiego typu ma to byc gra. Rownie dobrze moze to byc darmowy AA3.
Jestem noob i nie wiem czy się da dodać do tego tematu jeszcze ankietę ,więc powiedzcie mi proszę .
Nom, wlepcie tu jakoś ankietę z 3-4 grami. Jakie tu były? BF2, A.V.A, Cs1.6 ns i coś tam jeszcze.
I BF:H
Tu już chyba ankiety nie wsadzimy, trzeba nowy temat robić.
Nowego tematu nie opłaca się zrobić. Niech ktoś napisze, kto by chciał grać w A.V.A, Bf:H lub Bf2 i tyle. Podliczy się i zagra .
no to ja typuje na A.V.A
Dawajcie na America's Army, może się zaciągniemy w realu potem, co wy na to?
Nie zaciągnę się, I don't speak english. Co do gry to łatwo by nam się było znajdować bo korzysta ze steam, ale sama gra trochę do luftu, z jakimś pro to nawet cały nasz zespolik nie dał by rady....
Szczerze? Gdyby nie instalka, której nie chce mi się ściągać, to pograłbym w to AA... Nie wiem jak ty Warcraft, ale ja do wosjka mam nadzieje idę.
Nie będziemy kombinować, gdyż ja coś wykombinowałem.
Oto ankieta:
Robimy tak:
Swoje typy proszę pisać do mnie na PW (nie nabijajmy bezsensownie postów).
Ankieta będzie aktualizowana, gdy wpiszę głosy.
Jakieś uwagi?
Edit:
Można wybrać tylko 2 gry, ale można jedną, oczywiście
Post niżej:
Bardzo dobry pomysł
BRAWO!!!
@Edit
Może pisz nicki osób, które głosowały na daną grę. Nie żebym ci nie wierzył ale zawsze możesz ustawić jeden głos i będziemy grać w to co ty chcesz ;p
No hej co z wami tyle osób gadało, a teraz co? Dwie osoby będą grać?
Wiedziałem, że tam będzie. Na początku wszyscy się tak rzucali, minęło parę dni i po graniu. Już mi się nie chce pisać do Ciebie na PW, więc dopisz mnie tam do A.V.A. Jeżeli w ogóle ma to jakiś sens.