Może ktoś z forum byłby chętny założyć jakąś pożądaną ekipę do MMOFPS-a jakiegoś. Mi pasuje większość gier ,bo jedyna przeszkoda to wymagania . Ogólnie to chodzi mi o grę bardziej for fun.
Podawajcie jakieś propozycje!
Może ktoś z forum byłby chętny założyć jakąś pożądaną ekipę do MMOFPS-a jakiegoś. Mi pasuje większość gier ,bo jedyna przeszkoda to wymagania . Ogólnie to chodzi mi o grę bardziej for fun.
Podawajcie jakieś propozycje!
Koniecznie darmowy?
Jeśli nie to ja jestem za CS 1.6 non-steam
Bleeh CS mi sie już przejadł ,ale jeżeli będzie więcej chętnych to ok!
Może A.V.A (Alliance of Valiant Arms)?
ArmA ?
Ja bym polecił Combat Arms. Wiele godzin gry .
A z płatnych to Battlefield 2 można kupić od 30 zł, a godziny gry można liczyć w setkach. Obydwie gry nie mają zbytni dużych wymagań, mi idą .
Ja jestem za bf2. Gra nastawiona na działanie drużynowe, drużyny do 6 graczy, mamy polski serwer 32 sloty.
Gra Pisakowego też wygląda ciekawie. Szkoda, że to beta dopiero
@Edit A.V.A też mi nie przeszkadza, ja wybredny nie jestem ;p
Ja też jestem za bf 2 bo tak sie składa że go mam ^^.
Bf-a 2 mam jeszcze tylko muszę go sprowadzić od kumpla któremu go pożyczyłem.
A w który dzień chcecie zagrać?
To w końcu gramy w bf-a tak?(choć wolałbym coś innego ;D ,ale cii)
To można w bf'a lub coś innego. To erix sam coś może zaproponuj innego .
No, a tego A.V.A to ktoś sprawdzał?
na jakim patchu macie zamiar grac w bfa?
Z płatnych BF2 oraz COD (obojętnie jaka część - wszystkie są znakomite). Z darmowych, bardzo popularny Combat Arms lub Sudden Attack lub coś "lekkiego" na wzór Battlefield: Heroes.
Ale CS-a nic nie pobije...
No, a tego A.V.A to ktoś sprawdzał?
Ja w to długo dosyć grałem wcześniej, teraz też mogę zagrać jak ktoś chętny. A co do Combat Arms, to wydaje mi się, że i tak tam jest pełno hackerów nadal.
Z płatnych to ja tylko CS 1.6 albo CS:CZ. A co powiecie na darmowe Assault Cube?
Polecam niekonwencjonalny Call of Juarez albo 1, albo Call of Juarez 2. Gra oparta o dziki zachód, wcielasz się w ludzi z tamtych okresów, jest także singel player, aczkolwiek w multi gra się całkiem całkiem przyjemnie. Największa wada to bardzo mało osób na multi ;/
Ja bym był za czymś darmowym bo bf-a nie każdy ma