Jakis survival na blaszaka?

Czy znajdzie sie jakies wmiare mozliwosci grywalny survival na mojego blaszaka?

Windows 7 64bit
Karta graficzna Geforce 9600GT
4 Gb Ram DDR2
Procesor Intel core duo 2,6 Ghz

Gralem w Infestation na privie i spokojnie dalo sie grac lecz z tego co slyszalem to global nie jest/bedzie juz wspierany bo robia osobna wersje pod inna nazwa.

Zalezy mi by byl to survival a nie open world Pvp .

Chce szukac eq , starac sie unikac zombie itp a graczy jak sie spotka to wiadome co rb byle by gra nie polegala tylko na wybijaniu graczy.

Zagraj sobie w Unturned jeśli nie przeszkadza ci taka grafika. Darmowa, na steamie. Waży ~100 mb i powinna Ci pójść, można grać na single jak i również na różnych serwerach.

Btw mówisz, że nie chcesz open world pvp, a Infestation właśnie takie jest.

Poprawie Cie to prawda wychodzi nowa lepsza wersja Infestation pod nazwa ''The Aftermatch'' jednak stara wersja ISS dalej będzie wspierana i patche itp itd. bd tak jak i są :)

Nie chodzi mi o to ze nie chce pvp lecz o to by gra nie polegala tylko i wylacznie na tym ;)

Wszystkie survivale na tym polegają, jeżeli chodzi o to, to głównie chodzi o społeczność tej gry. Bo po co komuś pomóc, jak możesz go zabić i mieć to co on ma? :) Pozdrawiam.

A co myslicie o Rust albo DayZ? Ruszyly by mi na tym blaszaku ? i jak wyglada wgl sytuacja z tymi grami? Da sie grac? jest co rb czy bug za bugiem i mnustwo cheatow?

W Ruscie 40% graczy na serwerach to cheaterzy ... nie spotkałem jeszcze ,,czystego serwera''. A wygląda to tak:

-Wbijasz zbierasz drewno

-robisz dom

-okradają ci na ( na cheatach )

-Rage

-Download cheata

-ty im okradasz dom

Niestety tak to wygląda :D. Ale ogólnie to gra fajna..

H1Z1 : )

H1Z1 watpie by mi poszedl a tez o nim myslalem.

Czy znajdzie sie jakies wmiare mozliwosci grywalny survival na mojego blaszaka?

Windows 7 64bit
Karta graficzna Geforce 9600GT
4 Gb Ram DDR2
Procesor Intel core duo 2,6 Ghz

Gralem w Infestation na privie i spokojnie dalo sie grac lecz z tego co slyszalem to global nie jest/bedzie juz wspierany bo robia osobna wersje pod inna nazwa.

Zalezy mi by byl to survival a nie open world Pvp .

Chce szukac eq , starac sie unikac zombie itp a graczy jak sie spotka to wiadome co rb byle by gra nie polegala tylko na wybijaniu graczy.