Jakiś "tycoon"

Siemka znudziło mi się już bawienie w cs:go z cheaterami podobnie jak z tymi op plejerami z lidze legend.

I poszukuje jakiejś gry typu budowanie jakaś ekonomia coś takiego ,żeby dawało i trochę zabawy i czegoś uczyło.

Grałem wcześniej w jaką grę World coś tam ,ale to było 10lat temu i poszukuje czegoś bardziej rozwiniętego.

Mam taki gry jak Majesty Tropico 3 i Sims City z czego grałem tylko w to ostatnie i nie przypadło mi jakoś do gustu

być może z powodu małego terenu. Chyba ,że coś się zmieniło w tej sprawie.

Mój komputer uciągnie GTA V na ultra więc chyba wszystko pójdzie.

Polecam Theme Hospital, jest nakładka poprawiająca grafikę - gra jest niezła polecam

http://www.gry-online.pl/gra.asp?ID=15933 ta gra zrobila forore ostantio w swiecie gier ekonomicznych. Wszyscy sobie ja chwala :)

Capitalism :)

Cities Skylines jest świetna, kosztuje tylko 70zł, a daje tyle frajdy. Warsztat z modami i budynkami urozmaica grę jeszcze bardziej. Cities XL też jest dobrą grą, ale optymalizacja jest skopana, więc się nie zdziw jak będzie się zacinała gra przy dużej liczbie mieszkańców.

Pamiętam jeszcze taką grę jak: Cities in Motion. Majstersztyk. Airline Tycoon też było fajne.

Może Banished? :D

Siemka znudziło mi się już bawienie w cs:go z cheaterami podobnie jak z tymi op plejerami z lidze legend.

I poszukuje jakiejś gry typu budowanie jakaś ekonomia coś takiego ,żeby dawało i trochę zabawy i czegoś uczyło.

Grałem wcześniej w jaką grę World coś tam ,ale to było 10lat temu i poszukuje czegoś bardziej rozwiniętego.

Mam taki gry jak Majesty Tropico 3 i Sims City z czego grałem tylko w to ostatnie i nie przypadło mi jakoś do gustu

być może z powodu małego terenu. Chyba ,że coś się zmieniło w tej sprawie.

Mój komputer uciągnie GTA V na ultra więc chyba wszystko pójdzie.