Japonia kraj wyznawców szatana

zlagowal sie post ..

Ale fajny trollowy temat. Japońce mają duży dystans do wszystkiego, z wyjątkiem rzeczy które mogłyby wyrządzić drugiemu krzywdę. Patrząc na naszą narodowa konserwe ogarnia mnie złość, że żyjemy w społeczeństwie opoznionym w stosunku do wielu innych narodów. BTW Japonia, to kraj nazistów, bo używają swastyki jako symbolu szczęścia xD.

"Twoje MMO: AA, Black Desert, Dirty Bomb"

Twórco tematu, mówisz że szatan, zło etc pochodzi z Japonii czy coś w ten deseń (szczerze mówiąc nie doczytałem do końca tych bzdur), ale czy to nie Ty grasz w gry z grafiką podobną do anime/mangi? :3

BOŻE ZBAW POLSKĘ!

Ja to już serio nie wiem czy to jakaś "g*wno burza" czy tutaj ktoś serio próbuje przedstawić jakiś światopogląd.

Za dużo tu bait'owania, ja serio myślałem ze to temat o teledysku BABYMETAL, zostałem złapany

zostałem strollowany przez forumowiczów, 'im outta here!"

Krótko: autor tematu świetny troll.

Co do muzyki i zespołu: ahahahahahaa, przecież to wygląda jak pląsy dzieciaków z przedszkola. Każdy ma swoje gusta i szanuje je, ale jakby członkowie Metallica, ACDC itp. to zobaczyli to równo jak stoją by się do grobu pokładli. Jescze raz ahahahahaha, naprawdę nie mogę

Japan Master Race

eigISu0.jpg

I wszystko jasne jak w temacie :), tam już niepełnoletnie dziewczynki są oswajane z bajkami w których przewija się motyw szatana, oraz powstaje dla nich specjalna muzyka.

Powinniśmy się obawiać tego zjawiska na równi z ISIS, ponieważ nawet tu na tym forum wyznawcy tegoż kultu mają swój kąt gdzie rekrutują...

To tylko małe przykłady tej degeneracji która przesiąka do naszego spokojnego kraju, cała nadzieja w Kaczyńskim, że zablokuje wszystko co z tym powiązane, mam nadzieję, że Rydzyk tez napomknie o tym w swojej kolejnej audycji, na którą sam osobiście bardzo czekam.