Japonia kraj wyznawców szatana

I wszystko jasne jak w temacie :), tam już niepełnoletnie dziewczynki są oswajane z bajkami w których przewija się motyw szatana, oraz powstaje dla nich specjalna muzyka.

Powinniśmy się obawiać tego zjawiska na równi z ISIS, ponieważ nawet tu na tym forum wyznawcy tegoż kultu mają swój kąt gdzie rekrutują...

To tylko małe przykłady tej degeneracji która przesiąka do naszego spokojnego kraju, cała nadzieja w Kaczyńskim, że zablokuje wszystko co z tym powiązane, mam nadzieję, że Rydzyk tez napomknie o tym w swojej kolejnej audycji, na którą sam osobiście bardzo czekam.

Opiszę to jednym memem:

pobrane.jpg

W normalnym katolickim kraju tego typu teledyski by nie przeszły, ale Japonia to wylęgarnia zwyrodnialców i szatanistów, ale co ja gadam z kimś tam, kto ma avka z jakiejś tam japońskiej bajki.

Kiedyś tam za czasów studenckich bawiłem się trochę w ochronę mienia XD i widziałem przy okazji jakiegoś tam zlotu co się tam działo, jak jednego przycisnęło i robił kupę zaraz za śmietnikiem :>.

Edit:

i kolejnego sekciarza przywiało ciekawe co robi o tej porze na internetach... pewnie knuje.

kawaii-metal to najlepsza muzyka a jak ktoś ma inne zdanie to chyba gupi jakiś

To ja jestem "gupi" bo nie słucham tego typu muzyki

Rozumiem, że jakby śpiewały po łacinie o szatanie, diable, Lucku itp. to rzeczywiście byłoby się do czego przywalić. Jednak te piosenki nic z tym wspólnego nie mają, tylko tyle że od czasu do czasu się pokażą jakąś czaszkę itp.

To tak jakbyś dał Einsteinowi piżamę w czaszkach i zaczął byś go nazywać szatanistą, bądz (nie moge pisać "krótkiego" zi) szkieletofilem

Cały albumik jest dużo bardziej dopracowany od pierwszego.

Na wieść o współpracy z H. Lee i S. Totman'em miałem mokro w gaciach. [Wiem że to tylko przy 1 kawałku]

a sam album nie tylko spełnił moje oczekiwania ale znacznie je przekroczył. Genialny album, nawet to że każdy kawałek jest jakby inny nadaje mu dodatkowej zajebistości.

A co do wypowiedzi autora tematu - to przecież wiadomo że sarkazm, po co miałby zakładać taki temat. Sensu by to nie miało, 'strollował' was chłpaki ;p

Macie coś do szatana?

Nie ma dobra bez zła

Katolickie półmózgi co wieżą tylko w dobro a jechowi są już od katolików bardziej dobrzy i mniej skorumpowani ja pier**le.

Jestem bogiem i szatanem, i mam wyjebane na wasze modlitwy :)

Macie przeciez pieczęć yin & yang i h*j

bez dobra nie ma zła bez zła niema dobra.

Czasami trzeba uzyc białęj magii czasami czarnej a czasami szarej

Dobrego można sie czepiac tak samo złego i neutralnego też zalezy od okolicznosci persperktyw i punktow widzenia

Każdy z nas jest pokemonem o innej natuże. Nie ma sensu zwalać i oceniać kto jest gorszy a kto lepszy.

W sumie życie i śmierć to paranoja czasoprzestrzenna, Sam hazard i papka względnie względna.

Dla kogoś coś jest dobre a dla innego to jest złe dla innego neutralne

W szkole was wszystkiego nie nauczą musicie sami myśleć

dobro jest złe

zło jest dobre

dobro jest dobre

zło jest złe

zależy

za 9999999999999999999999999999999999999999999999999 miliardów lat możemy żyć w rzeczywistości

takiej jak naruto albo dragon ball to tylko kwestia uformowania sie odpowiednio wszechświata jednego z nieskonczoności

Można też przestać sie reinkarnować i jest nirwana

Sama obecność starczy żeby być bogiem

Być buddom to juz inna bajka

Najlepiej to mieć nieskonczone pokłady humoru śmiać sie i uśmiechać zamiast sie obrażać dołować albo wywyższać.

Każdy z nas analizuje przez własne doświadczenia z przeszłości

A każdy z nas doświadczał czego innego w przeszłości

Nikt nie wygląda tak samo nawet jak zrobisz klona to nie bedzie taki sam jak orginał

Macie np gdzieś wszechswiat gdzie wszystko toczyło sie tak samo jak u nas ale przez jeden szczegół nie było w nim 2 wojny swiatowej i odrazu inaczej :D

Ja natomiast uwazam, ze Daniel Craig wypadl dosyc kiepsko w tej roli.

Podobno Chiny mają się dogadać z ISIS i napaść na Rosję....

Same cyrki na kółkach i kabarety

Świat według kiepskich :D

W normalnym katolickim kraju tego typu teledyski by nie przeszły, ale Japonia to wylęgarnia zwyrodnialców i szatanistów, ale co ja gadam z kimś tam, kto ma avka z jakiejś tam japońskiej bajki.

Kiedyś tam za czasów studenckich bawiłem się trochę w ochronę mienia XD i widziałem przy okazji jakiegoś tam zlotu co się tam działo, jak jednego przycisnęło i robił kupę zaraz za śmietnikiem :>.

Edit:

i kolejnego sekciarza przywiało ciekawe co robi o tej porze na internetach... pewnie knuje.

idz leczyc sie na nogi bo na glowe za pozno...

Trzeba byc trzepnietym i miec pod kopula na gwizdane ...

Masz cos do kultury obcego kraju ... zacznij rozliczac swoj kraj katolickie eldorado .. gdzie ksiadz gwlac male dzieci i jeszcze jest broniony... gdzie moherowe babcie staly sie symbolem obciachu i kosciola..

POROWNAJ PKB POLSKI A JAPONI a zdasz sobie sprawe ze jestes w porownaniu do nich bezrozumna malpa ...

WOJSKO ,TECHNOLOGIA I INNE RZECZY ONI SA TAK ROZWINIEC ZE SRAJA NA TWOJ KRAJ I JAKBY DOSZLO DO KONFLIKKTU POLSKA KONTRA JAPONIA .. TO BY ZAJELO ZALEDWIE 2-3 DNI NA SPROWADZENIE 1 LOTNISKOWCA I ROZDUPCZENIE POLSKI W DROBNY PYL,...

edit : twoj post tylko uswiadmia MNIE ze ciagle jestesmy

poganami

...

Cały albumik jest dużo bardziej dopracowany od pierwszego.

Na wieść o współpracy z H. Lee i S. Totman'em miałem mokro w gaciach. [Wiem że to tylko przy 1 kawałku]

a sam album nie tylko spełnił moje oczekiwania ale znacznie je przekroczył. Genialny album, nawet to że każdy kawałek jest jakby inny nadaje mu dodatkowej zajebistości.

A co do wypowiedzi autora tematu - to przecież wiadomo że sarkazm, po co miałby zakładać taki temat. Sensu by to nie miało, 'strollował' was chłpaki ;p

Jak dla mnie to jest nawet za słabe na metal :D

Dla mnie to jakaś próba "master bait race". Przyczepił się do Japonii,gdzie jest neutralność co do wielu rzeczy nie będących w Europie/Ameryce,ale nie czepia się Skyclada,Blitzkriega,Mayhema itd.

5193739+_31677f47cf0425a003fde70e3f9f7ad0.gif

idz leczyc sie na nogi bo na glowe za pozno...

Trzeba byc  trzepnietym i miec pod kopula na gwizdane ...

Masz cos do kultury obcego kraju ... zacznij rozliczac swoj kraj katolickie eldorado .. gdzie ksiadz gwlac male dzieci i jeszcze jest broniony... gdzie moherowe babcie staly sie symbolem obciachu i kosciola..

POROWNAJ PKB POLSKI A JAPONI  a zdasz sobie sprawe ze jestes w porownaniu do nich bezrozumna malpa ...

WOJSKO ,TECHNOLOGIA I INNE RZECZY ONI SA TAK ROZWINIEC ZE SRAJA NA TWOJ KRAJ I JAKBY DOSZLO DO KONFLIKKTU POLSKA KONTRA JAPONIA .. TO BY ZAJELO ZALEDWIE 2-3 DNI NA SPROWADZENIE 1 LOTNISKOWCA I ROZDUPCZENIE POLSKI W DROBNY PYL,...

edit : twoj post tylko uswiadmia MNIE ze ciagle jestesmy

poganami

...

Ty sobie żarty robisz? Porównujesz Polskę do Japonii, wyciągając przy tym najgłupsze stereotypy Polskie, zapomniałeś o dresikach, co auta kradną. Jak zrobiłeś już tak z Polską, to czemu nie wyciągnąłeś głupoty teleturnieji, wąchanie majtek i innych takich głupot z Japonii?

Jeżeli myślisz, że Polskę dało by się zniszczyć 1 lotniskowcem, to chyba za dużo w gry grałeś.
Bezrozumną małpą możesz być co najwyżej ty. W Polsce jest wiele wykształconych osób. Zauważ, że generalnie tylko my uczymy się w szkole o historii całego świata.

A sam temat jest bezsensowny, bo porównywanie krajów innych kultur jest bezcelowe. Każda kultura ma swoje odchyły.
PS. Lotniskowiec nie przypłynąłby w 2 dni z Japonii, panie znawco.
PS2. Idąc tym tokiem myślenia, Pakistan ma najwięcej bomb atomowych i nie ma podpisanego paktu, żeby ich nie używać. Czyli... Pakistan jest najlepszy na świecie, bo każdego może zniszczyć?
A, zapomniałbym, jak już chcesz robić z siebie jakiegoś super Polaka, to chociaż naucz się pisać.
Pozdrawiam.

Doskonale, że ktoś w końcu zauważył to zagrożenie i nie bał się o nim powiedzieć głośno!

Chcecie, by Wasze dzieci słuchały muzyki w której w teledyskach używa się padliny (no bo skąd tam tyle much?!). Te dziewczynki, wyglądające na nie więcej niż 13 lat, mogły podczas kręcenia teledysku zarazić się jakąś poważną chorobą! A co potem? Zarażą na koncercie swoich fanów i mamy plagę! Nie, lepiej by to tu nigdy nie dotarło!

Dlaczego jedna z dziewczynek ma zamurowane nogi? Czy to pochwała aborcji, antykoncepcji i całej cywilizacji śmierci? To już wszystko wyjaśnia! Zdecydowanie powinno się takich treści zabronić!!!!1111!!1

Zgłaszam cały zespół do prokuratury, nie wypłacą się do końca życia :kappa:

Ty sobie żarty robisz? Porównujesz Polskę do Japonii, wyciągając przy tym najgłupsze stereotypy Polskie, zapomniałeś o dresikach, co auta kradną. Jak zrobiłeś już tak z Polską, to czemu nie wyciągnąłeś głupoty teleturnieji, wąchanie majtek i innych takich głupot z Japonii?

Jeżeli myślisz, że Polskę dało by się zniszczyć 1 lotniskowcem, to chyba za dużo w gry grałeś.
Bezrozumną małpą możesz być co najwyżej ty. W Polsce jest wiele wykształconych osób. Zauważ, że generalnie tylko my uczymy się w szkole o historii całego świata.

A sam temat jest bezsensowny, bo porównywanie krajów innych kultur jest bezcelowe. Każda kultura ma swoje odchyły.
PS. Lotniskowiec nie przypłynąłby w 2 dni z Japonii, panie znawco.
PS2. Idąc tym tokiem myślenia, Pakistan ma najwięcej bomb atomowych i nie ma podpisanego paktu, żeby ich nie używać. Czyli... Pakistan jest najlepszy na świecie, bo każdego może zniszczyć?
A, zapomniałbym, jak już chcesz robić z siebie jakiegoś super Polaka, to chociaż naucz się pisać.
Pozdrawiam.

nie wyskakuj kto jest najlepszy na swiecie , ktos wyskoczyl i porownuje obcy kraj i ich kulture ... wiec po cholere wyskakujesz tu z pakistanem ....

Propo Atomu polska jest tak zacofana ze po dzis dzien korzysta z elektorowni weglowych , i nawet nie mysla o wprowadzeniu programu nuklearnego ... chociazby dla samych elektrowni ktore dalyby kopa gospodarce /../ tansza czystsza energia...

Dzialamy sferze POLSKA KONTRA JAPONIA gdzie przecietny japonaczyk prawdopodobnie gowno wie i interesuje sie takim krajem jak POLSKA ... bo przeciez jak sam napisales tylko POLACY UCZA sie histori calego swiata ..

Wyksztalcony ?? i coo mu z tego wyksztalcenia na zmywaku ?? w irlandi , angli i nnych krajach wszedzie masz wyzsze szkoly , ale jakos tak super w rozwinietej POLSCE nie ma miejsca pracy na tych wyksztalciuchow /.../ i najdziwniejsze ze nawet w POLSCE osoba ktora ukonczyla wyzsza uczelnie zagranica ma wiekszy prestiz

POLSKA jest krajem zacofanym upratyjnionym , i zbyt chrzecijanskim ... bo po dzis dzien ci super wyksztalceni ludzie nie umieja i nie radza sobie z rzadzeniem tym krajem , u wladzy macie obecnie najbardziej oddana partie w te wartosc ktorzy ceni POLAK czyli chrzecijanstwo ....

Zreszta ten temat jest surrealistyczny i prawdopodbnie zalozony bardziej dla trollu niz na powazna dyskusje ...

Tak sam jak mocno przesadzilem z lotniskowcem ... JAPONIA nawet by nie musialaby fatygowac do POLSKI zeby ja zniszczyc zrobiliby to na odleglosc ... GOSPODARCZO ;P