Japoński Voice Over - prawie wszystkie postacie

Zakładam nowy temat ponieważ wcześniejszy jest za stary a pojawiły się nowe informacje. Wczoraj na oficjalnym kanale soundcloud pojawił się głos Wukonga któremu podkłada głos nikt inny a Masako Nozawa, pani która dawała głos GOKU!!! z serii Dragon Ball.

Przeglądałem dziś reddita i pojawił się nowy post w którym ktoś wrzucił oficjalne linki z dźwiękami prawie wszystkich postaci. Na Skin Spotlightach pojawiają się nowe filmiki ponieważ japoński voice over wszedł właśnie na PBE.

Odsyłam TUTAJ ponieważ nie wiem jak ukraść posta z wszystkimi linkami a samemu mi się nie chce wszystkiego kopiować :v.

Macie też kanał na youtube który wrzucił/wrzuca na bieżąco wszystkie głosy.

A no tak, oczywiście jest też to na co wszyscy czekali - dźwięki śmierci Ahri

( ͡° ͜ʖ ͡°)

HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE :Kreygasm: :Kreygasm: :Kreygasm: :Kreygasm:

JnJJJ3e.gif

Jesteś pewien, że śmierci, a nie jakiś ukryty content? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Będzie możliwa zmiana angielskich dźwięków na te japońskie ?

Zawsze można tylko trzeba modyfikować pliki gry

Istnieje program który zrobi to za Ciebie. Twórca się zobowiązał że jak tylko będzie możliwe, to doda japońskie głosy. Na PBE wrzucono, więc niedługo powinny się znaleźć na normalnych serwerach, trzeba czekać.

Tylko czy jak się zmodyfikuje pliki lub zastosuje ten program to czy nie będzie to miało wpływ na działania samej ligi tzn czy nie będą wyskakiwać jakieś errory i inne takie.

Używam programu od czasu do czasu i nigdy nie miałem żadnego erroru ani spadku fps'ów, wszystko fajnie działa.

Puściłem sobie z ciekawości dźwięk śmierci ahri bez słuchawek na głowie :facepalm:

Zakładam nowy temat ponieważ wcześniejszy jest za stary a pojawiły się nowe informacje. Wczoraj na oficjalnym kanale soundcloud pojawił się głos Wukonga któremu podkłada głos nikt inny a Masako Nozawa, pani która dawała głos GOKU!!! z serii Dragon Ball.

Przeglądałem dziś reddita i pojawił się nowy post w którym ktoś wrzucił oficjalne linki z dźwiękami prawie wszystkich postaci. Na Skin Spotlightach pojawiają się nowe filmiki ponieważ japoński voice over wszedł właśnie na PBE.

Odsyłam TUTAJ ponieważ nie wiem jak ukraść posta z wszystkimi linkami a samemu mi się nie chce wszystkiego kopiować :v.

Macie też kanał na youtube który wrzucił/wrzuca na bieżąco wszystkie głosy.

A no tak, oczywiście jest też to na co wszyscy czekali - dźwięki śmierci Ahri

( ͡° ͜ʖ ͡°)

HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE :Kreygasm: :Kreygasm: :Kreygasm: :Kreygasm:

JnJJJ3e.gif