Java script

Witam,

Szukam kogoś kto zajmuję się Javą,

Potrzebuje dodać na moją stronę odliczanie (np. ile zostało do końca bitwy).

Próbowałem to wygooglować, i znalazłem taki, lecz kiedy wkleiłem go więcej niż jeden raz, to wtedy wszystkie odliczały ten sam czas.

Potrzebuję taki skrypt, żebym mógł odliczać nawet 3 czasy jednocześnie.

Pozdrawiam

java czy javascript? To dwa różne języki.

java czy javascript? To dwa różne języki.

Umiesz czytać? Nie dość, że napisał w tytule Java-script to dodatkowo gdybyś się znał wiedziałbyś za co odpowiada Java-Script, a za co Java.

Prosiłbym o pomoc ;)

Chodzi oczywiście o Java-script.

Wybacz, że nie się nie wyraziłem wystarczająco jasno.

Umiesz czytać? Nie dość, że napisał w tytule Java-script to dodatkowo gdybyś się znał wiedziałbyś za co odpowiada Java-Script, a za co Java.

Umiem, dlatego napisałem tak jak napisałem, moja znajomość nie ma tu nic do rzeczy. Chciałem po prostu zwrócić uwagę, że java a javascript to co innego, a jak byś Ty nie miał problemów z czytaniem to byś zobaczył, że raz jest javascript a raz java a to jest błędem.

Prosiłbym o pomoc Chodzi oczywiście o Java-script.Wybacz, że nie się nie wyraziłem wystarczająco jasno.

Wyraziłeś się dostatecznie jasno by wiedzieć czy chodzi o jave czy javascript :), po prostu chciałem być lekko złośliwy i dać do zrozumienia, że java i javascript to dwa różne języki.

Co do tematu poszukaj jeszcze na google tego rodzaju rzeczy jest naprawdę dużo. To po prostu prosta funkcja.

Tak na szybko odliczanie w js.

function odliczanie(czas,sek)

{

czas.innerHTML='Do końca bitwy zostało ' + '' + sek + '' + ' sekund.'

if(sek>0)

{

setTimeout(function(){odliczanie(czas,--sek)},1e3)

}

else

{

czas.innerHTML='Bitwa została zakończona.';

}

}

odliczanie(document.getElementById('czas1'),5)

odliczanie(document.getElementById('czas2'),27)

odliczanie(document.getElementById('czas3'),112)

Witam,

Szukam kogoś kto zajmuję się Javą,

Potrzebuje dodać na moją stronę odliczanie (np. ile zostało do końca bitwy).

Próbowałem to wygooglować, i znalazłem taki, lecz kiedy wkleiłem go więcej niż jeden raz, to wtedy wszystkie odliczały ten sam czas.

Potrzebuję taki skrypt, żebym mógł odliczać nawet 3 czasy jednocześnie.

Pozdrawiam