Jedi Academy

Siemano, nie wiem czy pamiętacie jakże przeepicki multiplayer tej gry, ale chciałem się zapytać czy nie miałby ktoś ochoty po pojedynkować troche . Niestety gra powili zaczyna świecić pustkami, lekko 10 w miare pełnych serwerów teraz... Ale tak wpadłem sobie na pomysł że zamiast typowego FPS'a pograć w to, i naprawdę warto ;) Jeżeli ktoś ma ochote, niech napisze tu, bądż na gg. Instalka ma 1.2g wiec dużo nie jest, a daje sporo fun'u ^^

Ja grałem w Jedi Knight 2: Jedi Outcast i należę do najlepszego polskiego klanu - MAD. 5 lat zarywałem noce i dnie na tej grze, była i nadal jest cudna. Szkoda, że tak niewiele osób w nią już gra. Natomiast Jedi Academy nie miało już tego czegoś. ; )

Ja chętnie bym zagrał , pamiętam kiedyś grało się.

Movie Battles II FTW! XD

Na Movie Battles II to ja zeby zjadlem, ale teraz mi sie juz nie chce tego nawet tykac 6 czy 7 lat mi wystarczy. Ostatnia wersja jest slaba, a do tego sale glaby zostaly na "scenie".

Wrocilem do siege. Jak ktos chetny, to z checia zagram, aczkolwiek sa tylko dwa servery i to amerykanskie.

Siemano, nie wiem czy pamiętacie jakże przeepicki multiplayer tej gry, ale chciałem się zapytać czy nie miałby ktoś ochoty po pojedynkować troche . Niestety gra powili zaczyna świecić pustkami, lekko 10 w miare pełnych serwerów teraz... Ale tak wpadłem sobie na pomysł że zamiast typowego FPS'a pograć w to, i naprawdę warto ;) Jeżeli ktoś ma ochote, niech napisze tu, bądż na gg. Instalka ma 1.2g wiec dużo nie jest, a daje sporo fun'u ^^