Jedna osoba do LoLa

Siemanko , szukam jednej osoby do duo w LoL'a na EUNE jestem w silverze V i mam 18 lat dlatego szukam też gracza na podobnym poziomie co ja oraz w podobnym wieku , nie szukam kogoś by mnie carrował tylko żeby można było z kim pogadać w czasie gry i tym podobne , nick w grze to underØØath lub steam :turson9627 , komunikacja może być przez ts3 lub skype, możemy grać już teraz pozdrawiam :)

Jak długo grasz w Lola?
Widzę że jesteś w Silverze, jak się tam dostałeś?

W Lola gram dosyć sporo z 2 lata już będą , miałem konto w goldzie oddałem je bratu , teraz dostałem konto od kolegi i z brązu V do silvera V sam bez niczyjej pomocy dotarłem :)

Idealnie, też chciałem kogoś do duo rankedów 0 obrazy jak ktoś ma gorszy dzień i mu nie idzie w lola po prostu miła gra i rozmowa ;)) aktualnie jestem w silverze 4 ale i tak mam tylko 7 wygranych rankedów lat 19 posiadam ts3 i chętnie moge zagrać nick w lolu koniaczekxd :))

Siemanko , szukam jednej osoby do duo w LoL'a na EUNE jestem w silverze V i mam 18 lat dlatego szukam też gracza na podobnym poziomie co ja oraz w podobnym wieku , nie szukam kogoś by mnie carrował tylko żeby można było z kim pogadać w czasie gry i tym podobne , nick w grze to underØØath lub steam :turson9627 , komunikacja może być przez ts3 lub skype, możemy grać już teraz pozdrawiam :)