Jest nowy Art of MMO!

Właśnie pojawił się nowy, listopadowy numer Art of MMO – internetowego miesięcznika o grach sieciowych. W środku 1 ...

Wyświetl pełny artykuł

Niby fajnie, ładnie i na temat, lecz jak dla mnie to bardzo skromnie jak na numer który wychodzi co ileś tam miesięcy, dodatkowo, przeciętne dla czytelnika(czyt. np. mnie) recenzje.

Nie mogę zaprzeczyć, mam te same odczucia. Na tle innych wydań wypada słabo, pewnie dlatego szukają nowych rąk do pracy.

Dokladnie tak. AoM ma maly kryzys, jesli chodzi o ludzi piszacych, dlatego tez ten numer tak skromnie wyglada. Troche szkoda, bo zin sam w sobie ma potencjal.

Wielka szkoda, że im trochę ten artykuł nie wyszedł. :(

Artykuł o League of legends jest... Lekko mówiąc przeciętny. Nie wspominając już o błędach stylistycznych jak powtórzenia.

Cienko panowie. Cienko.

O, a ja myślałem, że tylko ja źle się czuje wciskając ludziom takie...

"Wraz z swoim 30 maksymalnym poziomem konta cieszę się grą z dala od niedoświadczonych graczy i jeszcze setkę gier wcześniej myślałem że na temat Lolka wiem wszystko a dziś targa mną miłe rozczarowanie ponieważ

tak naprawdę prawdziwe pełne profesjonalizmu rozgrywki daleko daleko przede mną." - WTF?

Mówiąc szczerze, artykuły były przeciętne, szczególnie nie spodobał mi się ten dotyczący Wurm online - co jak co, ale pomylienie autora i nie stawianie znaków interpunktyjnych to jest bardzo duży i widoczny błąd.

Mówiąc szczerze, artykuły były przeciętne, szczególnie nie spodobał mi się ten dotyczący Wurm online - co jak co, ale pomylienie autora i nie stawianie znaków interpunktyjnych to jest bardzo duży i widoczny błąd.

Faktycznie. Złapać można góra kilkanaście przecinków :huh:

Fakt, tekst chyba nie przeszedl przez korekte, bo jezykowo sam w sobie jest OK, ale przydalby sie jakis szlif.

Właśnie pojawił się nowy, listopadowy numer Art of MMO – internetowego miesięcznika o grach sieciowych. W środku 1 ...

Wyświetl pełny artykuł