Nadzieja jest, bo Webzen definitywnie nie przekreślił szans na otwarty świat w C9. Zastrzegł sobie jedynie, że na tą chwilę jest to po prostu niemożliwe, chociaż w tym samym zdaniu zapytał graczy, jakie funkcje chętnie widzieliby w ewentualnym open world? Chodzi o to: Część komentujących uważa, że byłoby fajnie, gdyby w C9 Online...
Jest szansa, że C9 Online dostanie OTWARTY ŚWIAT!?
Ja uważam, że nie tylko OB przesunęłoby się o kilkanaście miesięcy, ale i kilkadziesiąt. Przypominając, że pomiędzy Nami [usa/eu] i Azją [korea/chiny] jest około 2lat różnicy, myślę że w przybliżeniu tyle czasu trwałoby wdrożenie i przetestowanie tej OPEN WORLD rozgrywki.
ja sie boje ciasteczkowy ze nawet wiecej mogło by to trwać lepiej by było wydac grę jaka jest i dodac to za te naście miechów jako content
Nadzieja jest, bo Webzen definitywnie nie przekreślił szans na otwarty świat w C9. Zastrzegł sobie jedynie, że na tą chwilę jest to po prostu niemożliwe, chociaż w tym samym zdaniu zapytał graczy, jakie funkcje chętnie widzieliby w ewentualnym open world? Chodzi o to: Część komentujących uważa, że byłoby fajnie, gdyby w C9 Online...