Tak jak w temacie. Mój kolega udostępnił na youtube film, na którym jestem. Nie chcę być pokazywany w internecie. Czy można jakoś napisać do YouTube aby usunęli ten film ? Jeśli tak to jak to zrobić ? I gdzie jest jakaś opcja o napisaniu do nich ? Z góry dzięki
Jestem w filmie na youtube, na którym nie chcę być
pokaż film, zobaczymy co da się z tym zrobić...
Filmu nie pokażę. Po drugie film ci nic nie da. Jest jak każdy inny vlog, tyle że nie mam zamiaru tam być.
Nie wiem, może przycisk "Zgłoś Naruszenie Zasad", "Naruszenie Moich Praw" i "naruszenie mojej prywatności"? Nie wiem co to za filozofia
Zgłosiłem, ale pisze, że " Abyśmy mogli zająć się skargą dotyczącą naruszenia prywatności, musimy otrzymać dodatkowe informacje. Więcej informacji i odpowiedni formularz można znaleźć w naszym Centrum prywatności. " Gdy wchodzę w " Centrum prywatności " nic nie pisze jak do nich napisać, albo po prostu ja tego nie znalazłem.
@EDIT
Eh.. znalazłem.. jestem idiotą -,-
Temat close.
Tak jak w temacie. Mój kolega udostępnił na youtube film, na którym jestem. Nie chcę być pokazywany w internecie. Czy można jakoś napisać do YouTube aby usunęli ten film ? Jeśli tak to jak to zrobić ? I gdzie jest jakaś opcja o napisaniu do nich ? Z góry dzięki