Jestem w szoku! Czy to tylko u mnie tak?

Witam! Gram już troszeczkę w lol'a, ale takie coś przytrafiło się mi pierwszy raz. Mianowicie chcę się zalogować na swoje konto, ale próba połączenia z serwerem kończy się fiaskiem, bądź muszę się ustawić w kolejce, by się wbić.. no ale to chyba lekka przesada :

No i nasuwa się pytanie, tylko ja tak mam czy Riot świruje coś dzisiaj? :>

pozdrawiam!

Widocznie serwery padły, mogłeś napisać to w temacie ogólnym ;p

Dzisiaj kiedy grałem z kolegą dopadły nas lagi, myśleliśmy że to nasz internet ale chyba te serwery naprawdę mają napęd na chomika...

Wasze kochane europejskie serwery znów fochy stroją.

HAHA zajefajnie serwery im padły nie można się zalogować xD

10 minut to i tak krótko ;)

10 minut jak na problemy z serwerami to niewiele. Najfajniejsze rzeczy działy się podczas finałów pierwszego sezonu na serwerze europejskim - czekanie w kolejce trzy godziny, po czym... wywalenie klienta będąc już prawie zalogowanym :)

Pewnie po prostu mieli jakąś awarię i tyle. Nic wyjątkowego, zwłaszcza jeśli twój serwer to EUW.

Ja mam 30 min ;_; .

Chłopie w 24 grunida to kolejka miała 45minut, trzeba było czekać :D

10 min to pikuś jak kolega wyżej pisał po 2 godziny kiedyś się czekało ale to i tak pikuś przy starych kolejkach w tibi gdzie 4godziny potrafiłem czekać ;D

Ja musiałem kiedyś czekać z +/- 40min.

Ale już przestałem w to grać ^^

Raczej nic więcej odkrywczego w tym temacie nikt nie napisze, więc go zamykam (jeśli twórca będzie mieć jakieś jeszcze pytanie niech da znać, odblokuję) :)

Witam! Gram już troszeczkę w lol'a, ale takie coś przytrafiło się mi pierwszy raz. Mianowicie chcę się zalogować na swoje konto, ale próba połączenia z serwerem kończy się fiaskiem, bądź muszę się ustawić w kolejce, by się wbić.. no ale to chyba lekka przesada :

No i nasuwa się pytanie, tylko ja tak mam czy Riot świruje coś dzisiaj? :>

pozdrawiam!