Jesteś Bogiem

Witam

Na wstępie chciałbym zaznaczyć że mieszkam w mieście gdzie nie ma kina, i z tegoż powodu chciałbym najpierw obejrzeć film na internecie, albo ściągnąć... I pytanie do was czy znacie jakąś stronkę, gdzie pobiorę/obejrzę takowy film, totalnie za darmo, beż żadnych mikro płatności, typu wyślij SMS... ^^ Z góry dzięki za pomoc... xD

Spadaj! Piratom mówimy nie! To forum nie toleruje piractwa!

//Zgłaszam temat.

PS Jeśli chciałeś być śmieszny to nie wyszło.

Offtop: Nie, nie jesteś bogiem, ani tym bardziej Bogiem.

Spadaj! Piratom mówimy nie! To forum nie toleruje piractwa!//Zgłaszam temat.PS Jeśli chciałeś być śmieszny to nie wyszło.

Wydaje mi się, że jeśli po 24 godzinach usunie film z dysku to nie będzie piractwo, albo raczej przestępstwo.

Ale o polskie produkcje ciężko w internecie. Wpisz w google odpowiednie hasło i znajdziesz na jakimś forum film podzielony na party.

Wydaje mi się, że jeśli po 24 godzinach usunie film z dysku to nie będzie piractwo, albo raczej przestępstwo.Ale o polskie produkcje ciężko w internecie. Wpisz w google odpowiednie hasło i znajdziesz na jakimś forum film podzielony na party.

I uważasz że po obejrzeniu filmu na kompie, pójdzie do kina? Już sobie to wyobrażam.

www.kinomaniak.tv

www.playtube.pl

www.zalukaj.pl

I nawet na youtube widziałem http://www.youtube.com/watch?v=GYHB7SJu90k

Prosze ; )

ps. Nie wiem czy to jest ten film, nie oglądałem.

r

ps. Nie wiem czy to jest ten film, nie oglądałem.

Nie, to nie jest ten film.

A wracając do tematu, to w necie na polskie produkcje nie ma co liczyć tak szybko po premierze. Teraz raczej nie znajdziesz.

Ok dzięki za pomoc... ^^

Temat Zamknięty

No panowie, to nie warez. Zamykam.

Witam

Na wstępie chciałbym zaznaczyć że mieszkam w mieście gdzie nie ma kina, i z tegoż powodu chciałbym najpierw obejrzeć film na internecie, albo ściągnąć... I pytanie do was czy znacie jakąś stronkę, gdzie pobiorę/obejrzę takowy film, totalnie za darmo, beż żadnych mikro płatności, typu wyślij SMS... ^^ Z góry dzięki za pomoc... xD