Jesteś trollem? To świetnie! Nie? Nic nie szkodzi! Potrzebuję każdego ;)

Drodzy Forumowicze, Gracze, Szanowni Państwo,

zdaję sobie sprawę, że moja prośba tylko w połowie się pokrywa z tematem strony, ale przeprowadzam badanie do magisterki nt. zachowań w Internecie (z naciskiem na trolling) i potrzebuję respondentów, czyli Was. Sama jestem graczem i wiem jak niesamowitą grupą są osoby pykające w gry. Dlatego właśnie tutaj zamieszczam moją prośbę.

Będę Wam dozgonnie wdzięczna jak poświęcicie ok. 10 minut i wypełnicie mi ankietę :). Jeśli macie jakiekolwiek pytania odnośnie badania możecie śmiało pisać na ahlebowicz.at.st.swps.edu.pl (at=@)
https://docs.google.com/forms/d/1_GrAnWl7hQQJ_rWPc-ExlKl7eukZAB0zY2AmEKneuW4/viewform

Bardzo Wam dziękuję!

tl;dr szukam trolli do badania magisterskiego

Internet-Troll-Pictures-11.jpg

Zrobione ; )

Zrobione ; )

Dziękuję :D

Szukasz trolli którzy mają wypełnić twoja ankietę? Słaby pomysł, no ale cóż :D Ode mnie +1

Edit: Chociaż z drugiej strony......

TY TROLLU!

Szukasz trolli którzy mają wypełnić twoja ankietę? Słaby pomysł, no ale cóż  Ode mnie +1

Edit: Chociaż z drugiej strony......

TY TROLLU!

hahahaha :D niekoniecznie słaby pomysł ;) troll też człowiek!

Slaby troll milordzie a raczej nie na miejscu

zdaję sobie sprawę, że moja prośba tylko w połowie się pokrywa z tematem strony,  ale przeprowadzam badanie do magisterki nt. zachowań w Internecie (z naciskiem na trolling) i potrzebuję respondentów, czyli Was. Sama jestem graczem i wiem jak niesamowitą grupą są osoby pykające w gry. Dlatego właśnie tutaj zamieszczam moją prośbę.

Będę Wam dozgonnie wdzięczna jak poświęcicie ok. 10 minut i wypełnicie mi ankietę . Jeśli macie jakiekolwiek pytania odnośnie badania możecie śmiało pisać na ahlebowicz.at.st.swps.edu.pl (at=@)https://docs.google.com/forms/d/1_GrAnWl7hQQJ_rWPc-ExlKl7eukZAB0zY2AmEKneuW4/viewform

Bardzo Wam dziękuję!

Osobiscie jestem takim trollem, ze w du*ie mam Twoje zas**na ankiete :P o tym tez mozesz napisac, bo to troll najwyzszego szczebla hehe

Wypełniłem całą, ale myślałem że wyłączę w połowie, tak zanudzała.

Wypełniłem całą, ale myślałem że wyłączę w połowie, tak zanudzała.

dzięki za wytrwałość i dobrnięcie do końca :D

Niektórzy nie wiedzą czym jest trolling (jak np. Kenny)

Ankiete wypełniłem najszczerzej jak się da :) Ba, mogę podać nawet nick jeśli zechcesz :)

Powodzonka w licencjacie :) najważniejsze by interesował Cie przedmiot badania :) !

Może i nie jestem trollem, ale wypełniłem. Mam nadzieję, że do czegoś się te dane przydadzą.

Niektórzy nie wiedzą czym jest trolling (jak np. Kenny)

Ankiete wypełniłem najszczerzej jak się da  Ba, mogę podać nawet nick jeśli zechcesz 

Powodzonka w licencjacie  najważniejsze by interesował Cie przedmiot badania  !

dzięki wielkie :D nie, nick'a nie potrzebuję. ma być jak najbardziej anonimowe :) przedmiot interesuje jak najbardziej, inaczej bym się nie zabierała do tego

Może i nie jestem trollem, ale wypełniłem. Mam nadzieję, że do czegoś się te dane przydadzą.

dziękuję <3 wszystko się przyda :) muszę w końcu grupę trolli porównać do nie-trolli, aby badanie miało ręce i nogi

Zrobione, jedna z niewielu wyczerpujących ankiet. Chociaż mógłbym się przyczepić do paru pytań, to generalnie git. Powodzonka.

Zrobione, jedna z niewielu wyczerpujących ankiet. Chociaż mógłbym się przyczepić do paru pytań, to generalnie git. Powodzonka.

dziękuję bardzo <3

Szukasz trolli ? Zrobione. Nie mam pojęcia o co pytałeś w ankiecie, to pozaznaczałem odpowiedzi na pałę :=)

zdaję sobie sprawę, że moja prośba tylko w połowie się pokrywa z tematem strony, ale przeprowadzam badanie do magisterki nt. zachowań w Internecie (z naciskiem na trolling) i potrzebuję respondentów, czyli Was. Sama jestem graczem i wiem jak niesamowitą grupą są osoby pykające w gry. Dlatego właśnie tutaj zamieszczam moją prośbę.

Będę Wam dozgonnie wdzięczna jak poświęcicie ok. 10 minut i wypełnicie mi ankietę :). Jeśli macie jakiekolwiek pytania odnośnie badania możecie śmiało pisać na ahlebowicz.at.st.swps.edu.pl (at=@)
https://docs.google.com/forms/d/1_GrAnWl7hQQJ_rWPc-ExlKl7eukZAB0zY2AmEKneuW4/viewform

Bardzo Wam dziękuję!

Internet-Troll-Pictures-11.jpg