Panowie i panie dzisiaj rano przeglądając internet zobaczyłem coś niesamowitego, tak to jest to PRYWATNY SERVER VINDICTUSA http://gtoplist.com/page/gtvindictus/
Jest jeden problem nie mam pojęcia jak tam założyć konto ^^'
Panowie i panie dzisiaj rano przeglądając internet zobaczyłem coś niesamowitego, tak to jest to PRYWATNY SERVER VINDICTUSA http://gtoplist.com/page/gtvindictus/
Jest jeden problem nie mam pojęcia jak tam założyć konto ^^'
wydaję mi się, ale od razu uprzedzam, że WYDAJĘ MI SIĘ, iż trzeba kliknąć 'JOIN' u góry ekranu...
No właśnie nie Tam zakładasz wtedy stronę do rankingu. Ja wpisałem mmorpg.org.pl i zgłosiłem ją do rankingu O.o
Szybko usuną... Szkoda, że ściągam co innego, bo już bym grał
Niestety fail... Zobaczcie sobie jakie są oceny dla pięciu serwerów... Jak komuś się coś uda piszcie tutaj...
usuń ktoś tego posta
V
V
Niestety fail... Zobaczcie sobie jakie są oceny dla pięciu serwerów... Jak komuś się coś uda piszcie tutaj...
Na zagranicznch forach piszą że to fake.
Hmmm czyli powiadacie, że to fake hmmm może macie racje. W takim razie do czego jest ten patch na dole? XD
no nie wiem czy to FAKE gdyż ja grałem na ich privie do RIFTA i wszystko działało
jakieś info lepsze macie? ;]
bo ja nic nie znalazłem ciekawego, choć podobno
Nex tak więc mów jak założyłeś konto
A ja zaryzykuje i sciagne za jakies 30min wam powiem
@UP
do rifta jest normalna rejestracja w tym vindictusie wlasnie obczajam ;p Moze konto sie tworzy automatycznie ;d
Możliwe, że konto tworzy się razem z tym patchem który się ściąga z ich strony lub jak już się spatchuje grę ich patchem i zakłada się w grze hm....
Perfect kolega wyżej pisał, że grał na ich servie Rifta więc dopóki ktoś nie sprawdzi, nie zagra to nie mam zamiaru twierdzić, że to fake
wczoraj obczajałem tam nie ma jak się zarejestrować. Te pliki z patcha są take same jak w nowym patchu nexona
tylko że w rifcie masz możliwość zarejestrowania się.
Nie ma co ryzkować, obczaiłem wszystko - twittera, facebooka, gtoplist...
Konto nie tworzy się automatycznie, bo niby jak ?-.-
Uprzedzam - to jest fake !
Nie ma prywatnego serwera do Vindictusa a jak jest to z pewnośćią testowy - i nie jest to gtVindictus!
pliki przetestowane i przeskanowane - takie same pliki znajdziesz w wersji globalnej Vindictusa - gościu powybierał sobie jakieś pliki i je spakował.
Antywirus nic nie widzi ale obawiałbym się tutaj keyloggera.
SERWER TO FAKE, PLIKÓW NIE WARTO POBIERAĆ - TEMAT DO ZAMKNIĘCIA !
Prawdopodobnie nabija sobie kasę gdy ludzie ściągają z www.filesonic.com ten plik
Jednak panowie THIS IS FAKE nic nie działa a w tym patchu wykryło mi keylogera. Pozdro
Niby fake a filmik od gry jest
Albo chyba się pomyliłem, ale tam jest z 5 serwerów i żaden nie działa oprócz nexona + po co ten filmik ?
Aj, myślałem że to GT Vindictus a to jest od tej toplisty, sora