Nie wiem czy się śmiać, czy jednak płakać, bo cały ten Heroes of Rune wygląda jak mało zabawny żart. Rozumiem, że to poniższy gameplay pochodzi z Alpha Testów, ale animacja i styl walki to jakaś parodia.Heroes of Rune (HoR) is an epic new casual game that combines...
Jeszcze więcej MOBA. To kolejny "pogromca" LoL'a - Heroes of Rune
To teraz kolej na klockowe, al'a mnecraftowe MOBA (od Lego może?). Dalej będzie 'ARTS' ze statkami kosmicznymi (coś z EVE Online), pokemonami/digimonami, dragon ballem (w WC3:TFT była taka wersja, czyli ums DotA przerobiony na dbz moba, nawet spoko) i pewnie z gwiazdami YouTuba.
Branie od znanych marek (ciąg dalszy ofc.) gier i nie tylko, niedługo przejdzie na MOBA masowo, zobaczycie. To dopiero będzie nieznośne.
Nowe MOBA to tylko zabawki. Da się grać sezonowo w kilka mmo, ale nie w MOBA. Jakby LoL wyszedł po DotA 2 i HosEm, to miałby szansę ich wybić z podium ? Nie sądzę, albo przynajmniej nie byłby TOP #1 czy nawet #2. Chodzi mi oto, że... może tutaj gadam jak fan WoWa (prawdopodobnie byłbym 'byłym' fanem, jak widać bo spadku ilości subskrypcji xD http://mmorpg.org.pl/forum/topic/64320-wielki-spadek-abonentow-wowa-z-76-mln-do-68-mln-to-najnizsza-liczba-od-2006-roku/), ale LoL już ma to co trzeba. Nowe MOBA muszą się naprawdę postarać abyśmy mogli zobaczyć kogoś w E-Sporcie.
Ja ci powiem, czekam na jakąś grę z dragonball'em w roli głównej. Więc z chęcią pograłbym nawet w takie moba,
Jednak każdy ma moba mam i ja. Strife robi coś fajnego, ma pomysł na grę.
Nie wiem czy się śmiać, czy jednak płakać, bo cały ten Heroes of Rune wygląda jak mało zabawny żart. Rozumiem, że to poniższy gameplay pochodzi z Alpha Testów, ale animacja i styl walki to jakaś parodia.Heroes of Rune (HoR) is an epic new casual game that combines...