JJayJoker powrócił?

Bremu też wrócił. Ciekawie sie robi ;)

MAJNKRAFT MAJNKRAFT!

Wybacz, dostałem bana + nie było mnie bo w robocie byłem. Post powyższy, na który odpowiedziałeś - to nie ja pisałem, także nie mam pojecia jakim prawem mnie próbowałeś tam zjechać od "gimbusa". Na drugi raz patrz komu odpowiadasz.Tym youtuberem był Yoteslaya.https://www.youtube.com/user/yoteslaya

Śpieszyłem się do wyjazdu i na szybko pisałem post, tak więc nie doczytałem po prostu nicku i zawartości posta i tak wyszło, zwracam honor.

Gówno mnie to obchodzi więc założyłem ten temat a że gówno mnie to obchodzi to jestem usprawiedliwiony i kłócę się w tym temacie o to że mi nie zależy bo gówno mnie to obchodzi a to że połowa postów w temacie który mnie gówno obchodzi jest moja znaczy że mi nie zależy bo przecież gówno mnie to obchodzi a jak nie wierzysz to jesteś zwykłym gimbusem i nie sikasz w majty na myśl o znanych jutuberach, moich idolach, którzy gówno mnie obchodzą. Wczytaj się w ten przekaz a jak nie to sobie poprzewijaj wszystkie moje posty w temacie, który gówno mnie obchodzi bo przecież mi nie zależy dla tego odświeżam tą stronę co minutę i w ogóle dodałem ją sobie do zakładek w IE. Kocham zwierzęta, dla tego lubię je zabijać lel.

Ohh, nawet Ciebie tutaj zastałem. Piękna przemowa, jednak na dzisiejsze czasy internetu trudno rozróżnić idiotę od trolla, bądź człowieka który po prostu chce być zabawny, ja Ci jednak ufam, iż idiotą nie jesteś tak więc myślę, że konwersacja przebiegnie pomyślnie, że tak to ujmę.

Cóż, nie wiem co chciałeś swoim postem tutaj przekazać, jednak jeśli mogę się doczepić do zdania "że połowa postów w temacie który mnie gówno obchodzi jest moja znaczy że mi nie zależy bo przecież gówno mnie to obchodzi" to gdyby postów, które nie są na mój temat by nie było, bądź nie byłoby docinek w moich stronę to nawet bym na to nie odpowiadał. Zresztą nie wiem czy znasz pojęcie FORUM i nie wiem także, czy wiesz co tu się robi. Tak więc mogę tu nawet rozpisać 5 stron z innymi użytkownikami a Tobie to nie powinno przeszkadzać, no chyba, że jesteś jak użytkownik KACZKADZIWACZKA, którego nikt nie lubi, wchodzi rano na forum i tylko szuka zaczepek do użytkowników, następnie w swoim statusie obraża danego użytkownika bądź go wyśmiewa, inni na niego najeżdżają, ten chowa głowę w piach i kasuje swój status, w którym został 'zjechany', tak to widzę.

Miłego postowania w moim temacie, będę odpowiadał najszybciej jak potrafię, ponieważ jest to mój temat :)

Siemano, ostatecznie to mie to gówno szczerze obchodzi, ale może znajdą się jego wierni fani tutaj, tak więc postawię ten temat. Ten osobnik chyba powrócił i wrzucił nowy film godzinę temu.