JJayJoker powrócił?

Siemano, ostatecznie to mie to gówno szczerze obchodzi, ale może znajdą się jego wierni fani tutaj, tak więc postawię ten temat. Ten osobnik chyba powrócił i wrzucił nowy film godzinę temu.

Powrot minecraftowca. Pewnie teraz zacznie nagrywac csa.. Nie zeby cos ale tak, mam go gdzies ;d

Też mam go gdzieś, pół podstawówki i gimnazjum przeżyłem wśród podludzi którzy ciągle o nim nawijali, aż mi się rzygać chciało.

CS:GO na 100% się pojawi XD nigdy kolesia nie oglądałem, nie żałuje. Ciekawe czy mu youtube płaciło jak nie nagrywał :D ma 380k subów

Kasa się kończy to trzeba coś nagrać żeby banda napalonych gimnazjalistów nabijała wyświetlenia ;)

Też mam go gdzieś, pół podstawówki i gimnazjum przeżyłem wśród podludzi którzy ciągle o nim nawijali, aż mi się rzygać chciało.

Żeby to podczas mojej podstawówki ktoś wiedział co to youtube ;p

Czas powrócić do zarabiania hajsu :D Czasy majnkrafta się skończyły? To szturmujemy na cs go. U mnie o dziwo w podstawówce/gimnazjum nawijali tylko o metinie, plemionach i cs 1.6 więc również nie miałem lekko.

Czas powrócić do zarabiania hajsu Czasy majnkrafta się skończyły? To szturmujemy na cs go. U mnie o dziwo w podstawówce/gimnazjum nawijali tylko o metinie, plemionach i cs 1.6 więc również nie miałem lekko.

Słuchanie gadania o nowych mapach do gier wcale nie było lepsze ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Żeby to podczas mojej podstawówki ktoś wiedział co to youtube ;p

Ja rocznik '97 więc mam co żałować, załapałem się chociaż na ostatnie parę lat normalnych ludzi, którzy w dzieciństwie nie siedzieci całymi dniami na komputerze. W podstawówce również rozmawialiśmy ciągle o metinie, w gimnazjum dopiero minecraft i ciągle i ciągle jak się mi żalili, że nie mogą pograć w tą gierkę bo taka super, taka mraśna, taka mmmniam a mnie to gówno obchodziło i udawałem że mnie to interesuje, eh.

P.S. 15 tysięcy subów mu dzisiaj wbiło hahahah!!

No juz chyba wolał bym się urodzić w tym twoim 97, i chociaż móc dyskutować o ytuberach, zamiast słuchać o tym, jaki to Metin 2 nie jest arcy genialny, i jak to woj body jest lepszy od mentala. Przez całe 3 lata gimbazy. 94 pozdrawia...
A Dżółkerowi się pewnie hajsy skończyły, i wrócił. Nawet spoko, bo prezentował solidną jakość materiałów, mam nadzieję, że nie skima się z tym plebsem gimperowo-mandziowo-isamowym.

Ech. Gadacie jak typowi ignoranci. Dajecie szanse swoim ulubionym reżyserom, aktorom, piosenkarzom czy innym tam, MIMO ŻE np. muzyka w danym gatunku w kółko jest pieprzona o tym samym (np. jak ktoś słucha gównorapu to ciągle słyszy o złamanym serduszku czy jak to ciężko jest, jeju.). Dajcie po prostu każdemu szanse. Oglądnąłem sobie dziś pare odcinków i to nie był typowy majnkraftowiec, pieprzeni ignoranci, miał różne gierki na kanale. Szkoda jednak, że żyjemy wśród tak ograniczonych ludzi "w życiu nie oglądałem, ale to jest gówno i z góry powiem, że csa bedzie nagrywał bo to modne" to dziwne, bo jakoś ja miałem swojego ulubionego youtubera, który do dziś by nagrywał BORDERLANDSY non stop, lecz niestety zginął. MIAŁ OD CHOLERY SUBÓW mimo, że nagrywał coś innego.. JJayJay z tego co wyczytałem był pionierem minecrafta w Polszy, więc nie nagrywał dlatego, że to było "modne" tylko przyczynił się do rozpoczęcia tej mody... ale po co pogłówkować, prawda? Nie można nikomu dać szansy, tylko z góry powiedzieć trzeba, że popłynie z mainstreamem. Telewizji tez nie oglądajcie - i tak w kółko widzicie to co jest dziś modne.

@Zapomniałem dodać - je**e mnie co kto mi na to odpowie, czy zhejtuje czy nie - wiem, że mam rację.

warn_ico.png
Wulgaryzmy
~Leman
Ech. Gadacie jak typowi ignoranci. Dajecie szanse swoim ulubionym reżyserom, aktorom, piosenkarzom czy innym tam, MIMO ŻE np. muzyka w danym gatunku w kółko jest pieprzona o tym samym (np. jak ktoś słucha gównorapu to ciągle słyszy o złamanym serduszku czy jak to ciężko jest, jeju.). Dajcie po prostu każdemu szanse. Oglądnąłem sobie dziś pare odcinków i to nie był typowy majnkraftowiec, pieprzeni ignoranci, miał różne gierki na kanale. Szkoda jednak, że żyjemy wśród tak ograniczonych ludzi "w życiu nie oglądałem, ale to jest gówno i z góry powiem, że csa bedzie nagrywał bo to modne" to dziwne, bo jakoś ja miałem swojego ulubionego youtubera, który do dziś by nagrywał BORDERLANDSY non stop, lecz niestety zginął. MIAŁ OD CHOLERY SUBÓW mimo, że nagrywał coś innego.. JJayJay z tego co wyczytałem był pionierem minecrafta w Polszy, więc nie nagrywał dlatego, że to było "modne" tylko przyczynił się do rozpoczęcia tej mody... ale po co pogłówkować, prawda? Nie można nikomu dać szansy, tylko z góry powiedzieć trzeba, że popłynie z mainstreamem. Telewizji tez nie oglądajcie - i tak w kółko widzicie to co jest dziś modne. @Zapomniałem dodać - je**e mnie co kto mi na to odpowie, czy zhejtuje czy nie - wiem, że mam rację.

O którym YouTuberze piszesz, iż nagrywał i zginął?

Ja nie napisałem, że jest złym YouTuberem ponieważ szanuję każdego człowieka który coś robi na YT i skoro coś osiągnął to musi być to dobre. Dodałem tylko, że mnie on nie obchodzi ze względu na moich rówieśników :)

Ale tak, masz racje.

P.S. Usuń wulgaryzmy ponieważ zaraz dostaniesz warna od jakiegoś z Adminów.

Ech. Gadacie jak typowi ignoranci. Dajecie szanse swoim ulubionym reżyserom, aktorom, piosenkarzom czy innym tam, MIMO ŻE np. muzyka w danym gatunku w kółko jest pieprzona o tym samym (np. jak ktoś słucha gównorapu to ciągle słyszy o złamanym serduszku czy jak to ciężko jest, jeju.). Dajcie po prostu każdemu szanse. Oglądnąłem sobie dziś pare odcinków i to nie był typowy majnkraftowiec, pieprzeni ignoranci, miał różne gierki na kanale. Szkoda jednak, że żyjemy wśród tak ograniczonych ludzi "w życiu nie oglądałem, ale to jest gówno i z góry powiem, że csa bedzie nagrywał bo to modne" to dziwne, bo jakoś ja miałem swojego ulubionego youtubera, który do dziś by nagrywał BORDERLANDSY non stop, lecz niestety zginął. MIAŁ OD CHOLERY SUBÓW mimo, że nagrywał coś innego.. JJayJay z tego co wyczytałem był pionierem minecrafta w Polszy, więc nie nagrywał dlatego, że to było "modne" tylko przyczynił się do rozpoczęcia tej mody... ale po co pogłówkować, prawda? Nie można nikomu dać szansy, tylko z góry powiedzieć trzeba, że popłynie z mainstreamem. Telewizji tez nie oglądajcie - i tak w kółko widzicie to co jest dziś modne. @Zapomniałem dodać - je**e mnie co kto mi na to odpowie, czy zhejtuje czy nie - wiem, że mam rację.

Czyżby Magik? A nie on jest rapełełe a ty go zhejciłeś LOL. A tak serio podaj nazwę tego "youtubera" bo pierwsze słyszę o jakimkolwiek który by zginął a miał sporo widzów.

Co do MC i Cs:Go to najlepszym przykładem jest POLSKIPINGWIN znaczy też jako Stuu Wyrucham ci matke.

Youtubów nie oglądam poza Wonazjem jak nie mam czasu na stream i NrGejem a nie oglądam ponieważ 90% materiału to gówno po prostu gówno które jest asłuchalne i aoglądalne.

POLECAM GÓWNORAP O ZŁAMANYM SERDUSZKU <3https://www.youtube.com/watch?v=a-rPXOBHOVo

btw. Wypowiadając się o rapie wykazałeś się właśnie ignorancją xD

Skoro Cie o gowno obchodzi to po ch*j ten temat zakladales?

warn_ico.png
Wulgaryzmy
~Leman

Hajs z youtube się skończył to wraca na gimbusach natrzepać kokosów. Kit wcisnął o gorączce nawet nie miał jaj powiedzieć, że robi sobie przerwę. A potem się migał i ściemniał przy każdym wywiadzie, że za rok wraca i tak przez kilka lat. Lamus z gościa straszny, zero jakichś zasad, jaj, honoru..

Święta racja :)

@topic

Był to mój pierwszy youtuber więc jestem ciekawy co teraz będzie nagrywał. Nawet jeśli będzie to cs to i tak będzie ok. Człowieka nie ogląda się dla gry którą nagrywa tylko dla osoby która w to gra.

Zwykły fake Dudula, nie pierwszy nie ostatni. JJay nic od siebie nie powiedział. Sklejka + animacja Dudula na koniec

Skoro Cie o gowno obchodzi to po ch*j ten temat zakladales?

Skoro mnie gówno obchodzi to może wczytaj się w moje zdanie w temacie a nie rzucasz się do mnie jak gówno w trawie?

"ale może znajdą się jego wierni fani tutaj, tak więc postawię ten temat" - ABYŚ MIAŁ WIĘCEJ SEKUND ŻYCIA TO NIE MUSISZ PRZEWIJAĆ STRONY, PO PROSTU PRZECZYTAJ TE SŁOWA!!!!!!!!11

Nie zamierzam prowadzić dłużej z Tobą konwersacji, jesteś zwykłym gimbusem i nie chcesz odpowiedzieć kto był tym znanym YouTuberem i zginął.

Skoro mnie gówno obchodzi to może wczytaj się w moje zdanie w temacie a nie rzucasz się do mnie jak gówno w trawie?"ale może znajdą się jego wierni fani tutaj, tak więc postawię ten temat" - ABYŚ MIAŁ WIĘCEJ SEKUND ŻYCIA TO NIE MUSISZ PRZEWIJAĆ STRONY, PO PROSTU PRZECZYTAJ TE SŁOWA!!!!!!!!11Nie zamierzam prowadzić dłużej z Tobą konwersacji, jesteś zwykłym gimbusem i nie chcesz odpowiedzieć kto był tym znanym YouTuberem i zginął.

Wybacz, dostałem bana + nie było mnie bo w robocie byłem. Post powyższy, na który odpowiedziałeś - to nie ja pisałem, także nie mam pojecia jakim prawem mnie próbowałeś tam zjechać od "gimbusa". Na drugi raz patrz komu odpowiadasz.

Tym youtuberem był Yoteslaya.

https://www.youtube.com/user/yoteslaya

warn_ico.png
MC

~Leman

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy
Skoro mnie gówno obchodzi to może wczytaj się w moje zdanie w temacie a nie rzucasz się do mnie jak gówno w trawie?"ale może znajdą się jego wierni fani tutaj, tak więc postawię ten temat" - ABYŚ MIAŁ WIĘCEJ SEKUND ŻYCIA TO NIE MUSISZ PRZEWIJAĆ STRONY, PO PROSTU PRZECZYTAJ TE SŁOWA!!!!!!!!11Nie zamierzam prowadzić dłużej z Tobą konwersacji, jesteś zwykłym gimbusem i nie chcesz odpowiedzieć kto był tym znanym YouTuberem i zginął.

Gówno mnie to obchodzi więc założyłem ten temat a że gówno mnie to obchodzi to jestem usprawiedliwiony i kłócę się w tym temacie o to że mi nie zależy bo gówno mnie to obchodzi a to że połowa postów w temacie który mnie gówno obchodzi jest moja znaczy że mi nie zależy bo przecież gówno mnie to obchodzi a jak nie wierzysz to jesteś zwykłym gimbusem i nie sikasz w majty na myśl o znanych jutuberach, moich idolach, którzy gówno mnie obchodzą. Wczytaj się w ten przekaz a jak nie to sobie poprzewijaj wszystkie moje posty w temacie, który gówno mnie obchodzi bo przecież mi nie zależy dla tego odświeżam tą stronę co minutę i w ogóle dodałem ją sobie do zakładek w IE. Kocham zwierzęta, dla tego lubię je zabijać lel.