JohnyRambo stream
Kolejny z tysięcy gimbów streamujących lola.
według mnie dobry stream i sporo rozmawia z widzami poza tym powiedz mi ilu gimbow wbilo diament
według mnie dobry stream i sporo rozmawia z widzami poza tym powiedz mi ilu gimbow wbilo diament
Nie ma to jak oceniać swój własny stream Szczerze mowiąc stream bez szału, zwłaszcza, że streamów z lola jest na pęczki...
vetro to nie moj stream
Wczorajszy stream był bardzo spontaniczny i wesoły oprócz maratonu odbył się także custom z widzami gdzie było dość śmiesznie. Dziś zapraszamy na kolejny stream obecnie w maratonie z bronzu do silvera znajdujemy sie w bronz IV 22 pkt ;p Dziś mamy zamiar trochę nadrobić wczorajsze zabawy.
Więc zapraszam Was już o godzinie 14:00.
Link do streama :
oraz lajkujcie fanpage:
zapraszam na streama
Witam! Zapraszam bardzo serdecznie na stream podczas którego odbywa się mini maraton z Brązu do Silvera. Moja Dywizja to Diament V, preferuję grę w Jungli i na Midzie.
vetro to nie moj stream
Czekaj czekaj... Mówisz, że to nie jest Twój stream, ale wypowiadasz się w postach tak, jakby był Twój... Więc w końcu czyj jest ten stream? Bo skoro nie jest Twój, to czemu prowadzący sam się tutaj nie reklamuje, tylko robisz to za niego?...