Ktoś oglądał? Jak wrażenia? Wygląda na to, że BBC potrafi zrobić mega klimatyczny serial.
Jonathan Strange & Mr. Norrel
Myslałem że nie będe maił co oglądać a ten wygląda ciekawie i mój klimat. Jak skącze Jessice Jones to biorę się za niego.
Ano widzisz, British TV też potrafi ładnie zaskoczyć : >
Ano widzisz, British TV też potrafi ładnie zaskoczyć : >
Potrafi ladnie zaskoczyc? Przeciez brytyjczycy robia najlepsze seriale, u nich nawet taka produkcja na "odwal sie" robiona kilka tygodni trzyma poziom, a seriali pokroju Utopii, czy Black Mirror prozno szukac gdziekolwiek indziej.
Co do Norrela... jezeli spodobal Ci sie trailer, to na samym serialu rowniez sie nie zawiedziesz. Bardzo solidnie zrobiony z fajna obsada i specyficznym klimatem. Historia moze nie powala, ale jezeli ktos lubi tego typu klimaty- warto.
Nie jestem fanem seriali, do gustu przypadł mi na pewno supernatural no i może merlin, oglądałem też troszkę innych, ale tytułów już nie pamiętam. Mimo to wygląda to ciekawie, myślę, że spojrzę, może akurat mi się spodoba
Wiesz co, ja juz ogolnie serial obejrzałem i chciałem troszkę podyskutować. Szczerze mówiąc nie sądziłem że będzie to aż tak dobre.
Ktoś oglądał? Jak wrażenia? Wygląda na to, że BBC potrafi zrobić mega klimatyczny serial.