Jou!

Jou !

Dopiero teraz zauważyłem ten temat, wiec może i ja się przedstawię. ^_^

Mam na imię Ireneusz, pseudonim Ajron. Rocznik '96 czyli 15 lat. Mieszkam w Ostrołęce, woj. Mazowieckie. Po wakacjach będę uczęszczał do Technikum na tech. informatyki. Posiadam spore doświadczenie w LoL'u i WoW'ie(tylko TBC), więc jeśli znajdę jakieś tematy będę starał się w miarę moich możliwości pomóc. Pozdrawiam ;) !

@Co do gier:

Kocham klasyki: Saga Icewind Dale, Saga Baldur's Gate, DIablo 2, Neverwinter Nights I (NWN), Gothic I i II, The Elder Scrolls III: Morrowind oraz Warcraft III :wub:

Siemasz,.098 :)

Witom!

Witam, witam.

PS: Nie rób tego błędu co ja, nie idź do TI xd

Siema, skoro rocznik 96 to masz 16 lat nie 15, wiem co mówię bo jestem z 97 i mam 15, chyba że jeszcze nie miałeś urodzin.

Już nie ucz go ile ma lat xD Ja też rocznik 96' :) Witamy w naszych skromnych progach

Witaj, a umiesz w czymś programować już ?

Jou !

Dopiero teraz zauważyłem ten temat, wiec może i ja się przedstawię. ^_^

Mam na imię Ireneusz, pseudonim Ajron. Rocznik '96 czyli 15 lat. Mieszkam w Ostrołęce, woj. Mazowieckie. Po wakacjach będę uczęszczał do Technikum na tech. informatyki. Posiadam spore doświadczenie w LoL'u i WoW'ie(tylko TBC), więc jeśli znajdę jakieś tematy będę starał się w miarę moich możliwości pomóc. Pozdrawiam ;) !

@Co do gier:

Kocham klasyki: Saga Icewind Dale, Saga Baldur's Gate, DIablo 2, Neverwinter Nights I (NWN), Gothic I i II, The Elder Scrolls III: Morrowind oraz Warcraft III :wub: