Joymax wyda 2x MMOFPS - Special Force oraz KARMA

Firma Joymax – twórca Silkroad Online – nawiązał właśnie współpracę z koreańskim producentem gier online – Dragonfly. Efektem negocjacji ma być rozszerzenie działalności rynkowej kilku tytułów i wydanie anglojęzycznych wersji.Na początek, Joymax wyda dwa MMOFPS’y od Dragonfly – Special Force ...

Wyświetl pełny artykuł

Nie grałem, ale po filmikach obydwa tytuły wydają się być niesamowicie drętwe, na dodatek ta oprawa graficzna ... Raczej na hit się nie zapowiada.

Joymax powinien zająć się usuwaniem botów z Silkroada, poniważ gdyby nie one, mógłby to być bardzo dobry tytuł.

Niestety grałem w obydwa tytuły i naprawdę są drętwe... celowanie to tak choćby kijem + ten niby "odrzut", do tego same poruszanie się już mi gra na nerwach. Powiem tak - Może call of duty nie pobije ale i crossfire'owi nie dorasta do pięt!

Firma Joymax – twórca Silkroad Online – nawiązał właśnie współpracę z koreańskim producentem gier online – Dragonfly. Efektem negocjacji ma być rozszerzenie działalności rynkowej kilku tytułów i wydanie anglojęzycznych wersji.Na początek, Joymax wyda dwa MMOFPS’y od Dragonfly – Special Force ...

Wyświetl pełny artykuł