Witam Tak jak w temacie poszukuje gier jrpg na PC. Grałem lub słyszałem o takich grach jak:
FF 7 i 8, BoF4, The Last Remnant. A chciałbym pograć w coś równie interesującego.
Z góry dzięki za propozycje.
Witam Tak jak w temacie poszukuje gier jrpg na PC. Grałem lub słyszałem o takich grach jak:
FF 7 i 8, BoF4, The Last Remnant. A chciałbym pograć w coś równie interesującego.
Polecam serie YS , albo gry na emu psx
Poleciłbym sporo gier z dawnych konsol, tj SNES, NES... Np. final fantasy, Wizardy czy coś w tym stylu, albo po prostu wejdź na gry-online.pl, ogarnij zakładkę jRPG i na pewno coś znajdziesz :]
Tak jak rzecze xeevuss, praktycznie wszystkie gry z ubiegłego stulecia. ChronoTrigger, wszystkie FInale, Dragon Quest i miliard innych. Osobiście polecam Chrono Triggera, świetna fabuła, rozgrywka także.
Z nowszych gier persona 3 i 4 jeśli masz sprzęt, który pociągnie emulator ps2.
suikoden chyba tez zaden na pc nie wyszedl
Wysłane z mojego krocza za pomocą Tapatalka
Polecam kupić PS3/vita/3DS i ograć masę tytułów jrpg.
Ja w FF12 spolszczonym gralem na emulatorze PCSX2. Chociaz mam PS2, ale oryginala.
Przy moim sprzecie E8500+4GB DDR2+HD4870 chodzilo to plynnie, ale nie bylo to to czego oczekiwalem.
Najwiecej takich gier jest na konsolach.
Harvest Moon i Chrono Trigger na emulatorze to jedne z najlepszych jRPGów Nie polecam grać ze spolszczeniem bo diametralnie różni się od angielskiego.