Jrpg

Cześć!

Szukam jakiegoś jrgp ( nie wiem dosłownie jak to nazwać, chodzi mi o rpg z turowym systemem walki), z ładną grafiką.

Na razie jak szukałem to znalazłem Final Fantasy lub inne gry z ~2005 roku i nie mam ochoty grać z taką grafiką. Jeśli ktoś ma jakiekolwiek gry tego typu ze znośną grafiką to piszcie, bo na razie jedyne w co grałem to Lord of the Rings: The Third Age na PS2 ( w co chętnie bym zagrał, ale zepsuła mi się płyta).

-Agarest: generations of war

-The Last Remnant

mogę ci polecić te dwie gry, agarest może nie jest jakiś super graficznie ale ma ciekawy system walki i combo

TLR Polecam Przeszedłem całe Epickie walki ! (Najlepsza walka ever ze smokiem co insta death naqrwia :D)

moze to ? http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=10917 na EMU Ps2 spokojnie bdz ci śmigać (jrpg z systemem combo'sów :D)

a moze

Valkyrie Profile 2: Silmeria

? też na PS2

Osobiście Final Fantasy X na moim złomku, przez emulator. Jeśli na moim laptopie działało w miarę płynnie, wszędzie będzie działać ;D
(Grafika wcale nie jest zła)

Ja mogę ci zaproponować z całego serca: Disgaea Afternoon Of Darkness jest on na PSP ale z emulatorkiem nie bedzisz miał problemów (ja kożystam z ppsspp). Dobra Fabuła, Anime także było z tej serii. Mam nadzieję że ci przypadnie do gustu.

Z Final Fantasy X także miło możesz spędzić czas gdyż także dobrze wspominam tą grę/ jak i całą serię Final Fantasy

Cześć!

Szukam jakiegoś jrgp ( nie wiem dosłownie jak to nazwać, chodzi mi o rpg z turowym systemem walki), z ładną grafiką.

Na razie jak szukałem to znalazłem Final Fantasy lub inne gry z ~2005 roku i nie mam ochoty grać z taką grafiką. Jeśli ktoś ma jakiekolwiek gry tego typu ze znośną grafiką to piszcie, bo na razie jedyne w co grałem to Lord of the Rings: The Third Age na PS2 ( w co chętnie bym zagrał, ale zepsuła mi się płyta).