Jungler oraz Support szukają teamu Gold/Platyna

Cześć,

dwóch graczy, a dokładniej Jungler oraz Support szukają teamu, liczymy na team z graczami na poziomie, minimum Gold wchodzi w grę. Fajnie jakby trójka do której dojdziemy już była gotowa do gry, bez oczekiwania na gry, możliwość gier Team Rankedowych, Go4Loli, innych turniejów online jak i offline.

Jungler (22lata, prowadzi grę, gra od S1, Sezon drugi zakończył na 2000elo, gra po przerwie spowodowanej kradzieżą konta i brakiem kompa) - aktualnie Gold 2 (szybko pne się w górę po przerwie)

Support (17lat, gra od S2, ambitny) - aktualnie Platyna 4

Nicki w grze:

L2P Chris, Karinoss

Gramy na serwerze EUNE, dodatkowo nasze gry streamuje.

Kontakt:

- w grze L2P Chris

- PM

/// EDIT: Brakuje nam ogarniętego mida, Jungler Gold, Support platyna, Ad Carry Diament, Solo Top Platyna.

Poszukujemy dobrego Midlanera!

Support tylko supportem moze grac ^^ bo supporta juz mamy ;(??

Tak, swoich pozycji nie zmieniamy.

Brakuje nam ogarniętego mida, Jungler Gold, Support platyna, Ad Carry Diament, Solo Top Platyna.

To może ja się zgłoszę ? No to tak, gram od s1. Aktualnie platyna 1 96 LP (majac 99 wygralem 5 meczy i dostawalem po +0 MMR<3)

W s1 mainowałem mida, w s2 w sumie grałem chyba trochę więcej topa i teraz znowu przerzuciłem się na mida. Mogę jeszcze dodać, że mam 17 lat ;s

IGN : magnum22.

Zespół skompletowany, do zamknięcia!

Cześć,

dwóch graczy, a dokładniej Jungler oraz Support szukają teamu, liczymy na team z graczami na poziomie, minimum Gold wchodzi w grę. Fajnie jakby trójka do której dojdziemy już była gotowa do gry, bez oczekiwania na gry, możliwość gier Team Rankedowych, Go4Loli, innych turniejów online jak i offline.

Jungler (22lata, prowadzi grę, gra od S1, Sezon drugi zakończył na 2000elo, gra po przerwie spowodowanej kradzieżą konta i brakiem kompa) - aktualnie Gold 2 (szybko pne się w górę po przerwie)

Support (17lat, gra od S2, ambitny) - aktualnie Platyna 4

Nicki w grze:

L2P Chris, Karinoss

Gramy na serwerze EUNE, dodatkowo nasze gry streamuje.

Kontakt:

- w grze L2P Chris

- PM

/// EDIT: Brakuje nam ogarniętego mida, Jungler Gold, Support platyna, Ad Carry Diament, Solo Top Platyna.