Justice points

Witam. Od 10 dni gram na serwerze globalnym. Wbiłem 71 lvl death knight ale chciałbym zacząć nową przygodę magiem. Jest tylko jeden problem.. Heirloomy. Zauważyłem że można kupić je za Honor pointsy oraz za Justice pointsy jednak za te drugie jest ich po prostu więcej. Szukałem dużo o tych justice pointsach jednak znalazłem że dostaje się je z randomowych inst. No i faktycznie wczoraj wieczorem zrobiłem instancje i dostałem aż 14 JP. I już więcej nie dostałem.. Może ktoś mi dokładnie wyjaśnić o co chodzi ? :)

Z góry dzięki

Pozdrawiam Szymqq

Co do zasady dostajesz je za random dungeony/heroicki na poziomie 90tym, coś koło 90 za zwykły run, 100 od bossa w heroicu. Po drodze, chyba właśnie od levelu 70 raz dziennie można dostać kilka sztuk za random, ale farmić tego w ten sposób niewyfarmisz.

Pozostaje Ci albo nafarmić honor i zamienić go na JP u vendora

Albo, co wyjdzie o wiele szybciej, levelowac maga bez nich

A opłaca się wymieniać HP na JP ? Bo w sumie i tak kupiłem już za HP Całego seta i broń .. :c

Nie opłaca sie wymieniać honoru na justice. Na 90tym lvlu wyfarmienie wszystkich heirloomow to chwila - jeden dung to jakies 5-10 minut, z czego masz 300-500 justice. Predzej oplaca sie wymieniac justice na honor, jezeli chcesz sie ubrac na 496 ilvl do pvp.

A gdzie można wymienić Justice na honor ? :)

Dobra znalazłem. Można zamknąć

Witam. Od 10 dni gram na serwerze globalnym. Wbiłem 71 lvl death knight ale chciałbym zacząć nową przygodę magiem. Jest tylko jeden problem.. Heirloomy. Zauważyłem że można kupić je za Honor pointsy oraz za Justice pointsy jednak za te drugie jest ich po prostu więcej. Szukałem dużo o tych justice pointsach jednak znalazłem że dostaje się je z randomowych inst. No i faktycznie wczoraj wieczorem zrobiłem instancje i dostałem aż 14 JP. I już więcej nie dostałem.. Może ktoś mi dokładnie wyjaśnić o co chodzi ? :)

Z góry dzięki

Pozdrawiam Szymqq