Jutsu Online

Jutsu Online to server WoW z modem Naruto.

Youtube 1

Oficjalna strona

Jak zagrac

Właśnie ściągam, jak dobrze pójdzie to za godzinkę zdam relacje :D

grales w to? sa bugi i takie tam i jak z ludzmi

Może napisałbyś jak to mniej więcej wygląda w grze, bo z tych filmików raczej się nic nie dowiemy, taka jakość...

Już nieważne.

.... To jest po prostu kurde niewiarygodne. Serio. Tego po prostu się nie spodziewałem. Aż z ciekawości tam zagram.

za pewne server ma wiele bugów jak to jest przy modach chodź na prawdę przyznam, że ktoś miał zapał żeby coś takiego zrobić

Wygląda to ciekawie..:)

Przed chwilą wszedłem do gry, na razie nic nie mogę powiedzieć bo jeszcze prawie nic nie widziałem, ale ma już u mnie plusika za muzyczkę z Naruto ;)

@edit: Nie wiem czy coś z tego będzie, co chwila crashuje clienta. Pożyjemy, zobaczymy.

Napisz co tam dalej bo ja w to nie gralem a WoWa nie mam. Nie wiem czy warto sciagac te 16gb :X Gra tam duzo ludzi ? Co jeszcze dobrego zanotowales oprocz muzyczki ? :)

Na stronce jest napisane ze maja Custom Models, Custom Jutsu, Custom Items, Missions, Chuunin Exams(egzaminy Chunnin), Rogue Organisations(organizacje cos jak Akatsuki), Ramen(to co Naruto lubi jesc), Summons(przywolywanie), Sage paths(drogi Medrcow), Cursed Seals(przeklte pieczeci), Jichuuriki(to chyba ten co ma w sobie ogonowego demona), Forbidden Jutsu(zakazane Jutsu), Ninja ranks(rankingi Ninja), Giant sanin summons(przywolywanie wielkich zwierzat), World bosses, Bloodlines, World Rp, daily events and much much more! :D Troche tego tam jest. Do tego jeszcze ze niby gra ma fabule ktora leci przez 100 epizodow a 1 epizod jest rowny 1 tygodniowi.

Jutsu Online to server WoW z modem Naruto.

Youtube 1

Oficjalna strona

Jak zagrac