K.O.S Online ! Juz ruszyl!

a wiec tak jak w temacie ! nowa gierka K.O.S online właśnie ruszyła...gra oparta jest na silniku source wiec nie ma to zbyt dużych wymagań...hmm...jest godzina 9:05 a na topie już jest człowiek !! http://kos.dontblynk.com/ nie wiem jak wy ale ja jestem bardzo podekscytowany...jestem fanem cs:source i dlatego chyba będę pierwszym polakiem który zagra w ta grę..:D polecam i prosiłbym o wrzucenie tej gry już na stronkę oczywiście do zakładki "FPS" :D

będę pierwszym polakiem który zagra w ta grę..

Nie do końca, już dwa razy były dostępne CB. Zresztą info o OB jest na stronie głównej.

Gra hmm... Sam nie wiem, jakoś mi nie pasuje, sam nie wiem, na CBT trochę bugów było :P.

A właśnie, ja sam grałem na CBT więc pierwszy nie będziesz !

Widać, że gra nie dawno wyszła, bo gracz 1 z rankingu ma 3000 expa. :P Jak na razie nie wygląda najgorzej. :) Ale co z tego wyjdzie, to się zobaczy. ;)

Grałem 15 minut i odinstalowałem ;] Akysz akysz... mapki z CS'a tylko grafiki zmienione, cienka grafa, ponadto za łatwo zginąć...

Nie polecam... lepiej zagrać w CF'a albo w A.V.A :)

Grałem 15 minut i odinstalowałem ;] Akysz akysz... mapki z CS'a tylko grafiki zmienione, cienka grafa, ponadto za łatwo zginąć...Nie polecam... lepiej zagrać w CF'a albo w A.V.A

To jest to, pograć parę minut i ocenić ble ble, nie grać, wywalić...

Nie ocenia się po okładce, co zapewne wiesz.

Hmm odnoszę wrażenie, że w CB grało się jakoś przyjemniej, ale może to wina tymczasowego obciążenia serwerów po starcie OB, ale przy całkiem dobrym pingu miałem kłopoty z trafieniem, szczególnie snajperką.

a wiec tak jak w temacie ! nowa gierka K.O.S online właśnie ruszyła...gra oparta jest na silniku source wiec nie ma to zbyt dużych wymagań...hmm...jest godzina 9:05 a na topie już jest człowiek !! http://kos.dontblynk.com/ nie wiem jak wy ale ja jestem bardzo podekscytowany...jestem fanem cs:source i dlatego chyba będę pierwszym polakiem który zagra w ta grę..:D polecam i prosiłbym o wrzucenie tej gry już na stronkę oczywiście do zakładki "FPS" :D