[media=]http://www.youtube.com/watch?v=cUfClsfkwDw
Są to covery, ale według mnie brzmią świetnie.
Double post, ale nie da się wiecej linków dodać :
Ode mnie zespół bardzo mało znany, ale z pewnością warty uwagi, powinien być znacznie bardziej znany:
[media=]
Lubi ktoś deathcore?
Nikt nie lubi cokolwiek-core.
Nikt chyba jeszcze nie wrzucał:
Po za tym w styczniu nowa płyta HATE!!
Ja lubie "cokolwiek-core" (zacytuję ) Czy to coś złego?
Np. Rap-core
Ciągłe wspomnienia po Limpach na Ursynaliach
Ja ostatnio nałogowo odsłuchuję tego w pętli.
Czy to coś złego?
Zło - pojęcie względne...
Każdy słucha tego co lubi. Ale umówmy się: -cory zaburzają wizję metalu i mają coraz mniej z nim wspólnego. To wszystko należy wrzucać pod muzykę hardcore razem z różnymi terrorcorami, horrorcorami i tego typu zjebstawami, a nie podłączać na krzywy ryj pod metal, bo jedynym podobieństwem są te same instrumenty... Jeden zespół corowy, którego zdarza mi się słuchać to ojczysty Frontside:
Tutaj macie czysty przykład wg. mnie zbyt dużego dystansu do siebie ze strony tych panów corowców, co nie zmienia faktu że ich ostatnia płyta była bardzo dobra.
Frontside
Tylko 3 polskie zespoły trawie i to jest jeden z nich!
Frontside Tylko 3 polskie zespoły trawie i to jest jeden z nich!
Jestem ciekawy pozostałych... Od ręki wyliczyłbym wiele więcej: KAT, Turbo, TSA, Vader, Acid Drinkers, Illusion, Behemoth, Decapitated, Hate... Nie trzeba wszystkich lubić i nałogowo słuchać, ale "trawić" po prostu trzeba.
Czekam na nowy materiał od Frontsideu, każda ich płyta jest lepsza od poprzedniej (przy czym ostatnia mnie rozłożyła łopatki, więc jest na co czekać)
Chyba tutaj jeszcze nie zagościli Belgowie (oczywiście jewtubowa słaba jakość):
Wypasiona muza, pozytywny, leciutki i zarazem przyjemny groove
Daje po garach :
Disturbed wiecznie za***isty
ZAJEBISTOŚĆ WE WŁASNEJ OSOBIE!!! Polecam cały koncert!!!
[media=]
Moc!
Coś polskiego ; > !
[media=]
Nieco akcentów ode mnie, odkryłem ten zespół stosunkowo niedawno - jak dla mnie jest świetny.
8/10 dobry zespo ma pare dobrych kawalkow a teraz cos starszego :PP
[media=]
To ja sobie zarzucę moim ulubionym metalcorowym zespolikiem: