Witam, wczoraj z ciekawości poszukałem czegoś na mniejsze wymagania i natknełem się na Kal Online w Polskiej wersji językowej. Tłumaczenie nie jest jakieś świetne żekł bym, że jest nawet kiepskie ale pograłem troche i jakoś mnie wciąga. Chciałbym was zapytać co myślicie o tej gierce? Grał ktoś dłuższy czas? Jak wygląda tutaj pvp, jest dosyć ciekawe? Licze na jakieś ciekawe opisy a nie posty w stylu "to jest szit". Moim zdaniem ta gierka ma coś w sobie pogram jakiś czas i zobacze.
Kal Online PL
PvP w tej gierce wygląda cudnie tzn. Walki o zamki ;p
No tak czytałem coś o Sigach, coś w stylu Lineage 2.
Jak dla mnie gierka jest pierwsza klasa moze ma stara grafikę i dla nie których moze byc uboga juz od samego poczatku np przy kreowaniu swojego bohater
ale moim zdaniem to porządny tytuł który juz ma swoje lata a mimo wszystko ma sporo graczy i idzie na nim zarobic
jakies 5-6 lat temu to maniaczyłem ostro
a teraz tylko troszku pogram by miec kasy na allegro ... ale wszyskim który lubia grind i wolne wbijanie expa polecam tytul
Grind, grind i jeszcze raz grind. Ale ma klimat.
Jedno z moich pierwszych MMO w które wkręciłem się na dłużej... Walki o zamek coś pięknego nawet nie zwracałem uwagi na "ataki klonów"
Noo mi też sie podoba , a co prawda grałem na privach ale sie wciągnąłem Zawsze możemy pogadac na skypie czy cuś, ale nie ts3 bo error jakis ;D bo ja juz sciagam
Zapomniało mi się o tym temacie, sory. Ostatnio wbiłem 25lv i zrobiłem przerwe z powodu braku czasu. Teraz gram dalej, prawda grafa jest lipna ale nawet mnie wciąga ta gierka. Mam zamiar wbić jakiś pokaźniejszy lvl i polatać na pvp.
P.S
Jak ktoś ma jakąś Gildię to chętnie wstąpie.
Ja gram na En bo mnie wkur*** Polskie tłumaczenie , i na En gra wiecej ludzi
No tłumaczenie troche denerwuje a co do społeczności to myślę, że się rozwinie. Jeszcze nie spotkałem takiego pro dziecka neo czyli nie jest najgorzej. A na EN gra dużo Polaków?
No wg. mnie to dużo pełno nicków z dopiskiem PL ale to juz musisz sam sprawdzic
Dziekuję za zaproszenie ale już zostaje na PL nie chce mi się od nowa klepać tego 27 ;D Niby nic ale kilka dni musiałbym poświęcić po za tym jakąs tam gildie już mam, kilku zgranych kumpli.
Witam, wczoraj z ciekawości poszukałem czegoś na mniejsze wymagania i natknełem się na Kal Online w Polskiej wersji językowej. Tłumaczenie nie jest jakieś świetne żekł bym, że jest nawet kiepskie ale pograłem troche i jakoś mnie wciąga. Chciałbym was zapytać co myślicie o tej gierce? Grał ktoś dłuższy czas? Jak wygląda tutaj pvp, jest dosyć ciekawe? Licze na jakieś ciekawe opisy a nie posty w stylu "to jest szit". Moim zdaniem ta gierka ma coś w sobie pogram jakiś czas i zobacze.