Jak w temacie. Jak z ludnością, eventami itd. A swoją drogą to jest grindownik, tak?
Kal Online, żyje jeszcze?
Jest grindownik i to z tych bardziej hardcore'owych. W sumie od zamknięcia polskiej wersji nie grałem, ale wtedy jeszcze 1 serwer "Hanin" chyba trzymał się całkiem nieźle.
Z Kal'a zrobiła się czateria i to już dawno, większość ludzi loguje się tylko po to aby sobie pogadać, ze znajomymi. Ciężko spotkać kogoś nowego bo większość to albo alty z top 100 albo jakieś niedobitki które rezygnują po kilku tygodniach. Grindownik to mało powiedziane, jeszcze nikt nie wbił max lvl po tak długim czasie choć podobno istnieje w co nie chce mi się wierzyć. Poza tym beż zainwestowania w geony nie masz praktycznie żadnych szans aby cokolwiek zdziałać. Najlepsze lata już ma dawno za soba i teraz to tylko dogorywanie, choć zawsze możesz spróbować bo ciężko spotkać grę z takim klimatem jak Kal.
A ja właśnie ściągam i se spróbuje !
pamietaj Kala jak gralem ze 9 lat temu pelno ludzi i byl klimat gra swietna!
teraz wychodzi za duzo gier ciagle i ludzie sie rozchodza i to niszczy wlasnie wszystko...
@up to kala nie zniszczyło, kala zniszczyli sami twórcy poprzez olewanie samej gry, pełno bugów, nie wprowadzanie patchy, kilka lat zajęło dopracowanie 3rd joba co samo z siebie woła o pomstę do nieba, boty cheaterzy i w ogóle za każdym razem, pod koniec mojej przygody z kalem, kiedy się logowałem zastanawiałem się jakim cudem ta gra jeszcze żyje, jedynie chyba dzięki klimatowi i ludzi którzy tam grali.
Jak w temacie. Jak z ludnością, eventami itd. A swoją drogą to jest grindownik, tak?