Witam. Mam pytanie do użytkowników tego forum, gra ktoś może gry podane w tytule? Opłaca się w to zaczynać jeszcze, jakie są sytuacje na serwerze? W Kala grałem jeszcze przed wprowadzeniem tej 4klasy, a archlord ponoć strasznie zrobił się p2w. Orientuje się ktoś w temacie tych gierek?
KalOnline, Archlord
archlord 1 nie żyje ,Kal ledwo zipie
Ale o jakiego Archlord ci chodzi(Bo są przecież 2 części z czego pierwsza padła i siedzi w ukryciu przed Webzenem)??
Dawno grałem, chodziło mi o pierwszą, nawet nie wiedziałem, że druga jest. W każdym bądź razie dalej nie mam w co grać... ehh wszystkie wiele mmo upada...
Dawno grałem, chodziło mi o pierwszą, nawet nie wiedziałem, że druga jest. W każdym bądź razie dalej nie mam w co grać... ehh wszystkie wiele mmo upada...
Napisz na PM to dostaniesz cynk na coś od Archlord I abyś mógł wspomnieć te czasy.
Kurde to szkoda. Z tym Kalem to taka konkretna pustka, czy da radę jeszcze zagrać, pograł bym w coś z dobrym grindem ;(
W kalu pustki i to już nie te czasy z przed kilku lat, D1 praktycznie świeci pustkami nie mówiąc już o D3 czy D4. Większość nowych postaci to alty starych wyjadaczy a ci co zostali wchodzą do gry tylko sobie poczatować czy też żal im odejść ze względu na włożone pieniądze. Jeśli chcesz zaczynać od 0 to bez włożenia gotówki nie ma co startować, musisz przygotować kilkadziesiąt kk żeby w miarę szybko i łatwo dobić do 70. Poza tym w grze już praktycznie nic ciekawego się nie dzieje, Gm już dawno sensownego updateu nie wprowadzili a banują dalej tak jak banowali za darmo ( choćby jest to ich zabezpieczenie jak się nie logujesz dłużej na postać), a jeszcze lepszy system aby cofnąć bana, musisz wysłać swoje zdjęcie z dowodem przy twarzy w jednej ręce a w drugiej kartkę z datą robienia zdjęcia inaczej bana nie zdejmiesz... Dlatego Kal lepiej sobie odpuścić i potraktować go jako już nieistniejącego.
Witam. Mam pytanie do użytkowników tego forum, gra ktoś może gry podane w tytule? Opłaca się w to zaczynać jeszcze, jakie są sytuacje na serwerze? W Kala grałem jeszcze przed wprowadzeniem tej 4klasy, a archlord ponoć strasznie zrobił się p2w. Orientuje się ktoś w temacie tych gierek?