Siema! Fenomeniarze! Czy jest ktoś zainteresowany graniem w orientalną grę KalOnline? Na serwerze Henin EN, bo Pl to syff, złe tłumaczenie i pustka na serwerach. ;/ Moglibysmy pogadac na Skypie , czy na VT naszej uwielbianej stronki :> Tam mam 13 lat MUTACJA OFF
Ale mysle ze bedzie fajnie sam mam 9 lvl, więc to będzie taki start ;D Gram Knightem
KalOnline EN ekipa!
to zrob lepszy serwer
skoro pl to syf
to zrob lepszy serwerskoro pl to syf
Nie zrobie, bo nie umiem ale mogli by sie troche przylozyc - przy obrazku Pobierz Grę widac jakby bylo wycięte to i wklejone .. OMG i pisze Przewdnik a nie Przewodnik... wg mnie EN jest lepszy o 100 x
Sciagam, z checia zagram. Kal bylo to moje 1 mmo w ktore gralem ( choc juz tego nawet nie pamietam ) . Nick : Buszok . Klasa : sie pomysli
Sciagam, z checia zagram. Kal bylo to moje 1 mmo w ktore gralem ( choc juz tego nawet nie pamietam ) . Nick : Buszok . Klasa : sie pomysli
A masz mikrofon i jakiś program do pogadania ;D?
mam, ts3 +mic. vt czy cos innego moge sciagnac zawsze . gg 605799
Ktoś chętny na EN?
ja bym zagrał ale z tym ts czy ventrillo będzie problem - nie mam mikrofonu :F
Siema! Fenomeniarze! Czy jest ktoś zainteresowany graniem w orientalną grę KalOnline? Na serwerze Henin EN, bo Pl to syff, złe tłumaczenie i pustka na serwerach. ;/ Moglibysmy pogadac na Skypie , czy na VT naszej uwielbianej stronki :> Tam mam 13 lat MUTACJA OFF
Ale mysle ze bedzie fajnie sam mam 9 lvl, więc to będzie taki start ;D Gram Knightem