KalOnline EN ekipa!

Siema! Fenomeniarze! :D Czy jest ktoś zainteresowany graniem w orientalną grę KalOnline? Na serwerze Henin EN, bo Pl to syff, złe tłumaczenie i pustka na serwerach. ;/ Moglibysmy pogadac na Skypie , czy na VT naszej uwielbianej stronki :> Tam mam 13 lat MUTACJA OFF :D Ale mysle ze bedzie fajnie sam mam 9 lvl, więc to będzie taki start ;D Gram Knightem :P

to zrob lepszy serwer

skoro pl to syf

to zrob lepszy serwerskoro pl to syf

Nie zrobie, bo nie umiem ale mogli by sie troche przylozyc - przy obrazku Pobierz Grę widac jakby bylo wycięte to i wklejone .. OMG i pisze Przewdnik a nie Przewodnik... wg mnie EN jest lepszy o 100 x

Sciagam, z checia zagram. Kal bylo to moje 1 mmo w ktore gralem ( choc juz tego nawet nie pamietam ) . Nick : Buszok . Klasa : sie pomysli :)

Sciagam, z checia zagram. Kal bylo to moje 1 mmo w ktore gralem ( choc juz tego nawet nie pamietam ) . Nick : Buszok . Klasa : sie pomysli

A masz mikrofon i jakiś program do pogadania ;D?

mam, ts3 +mic. vt czy cos innego moge sciagnac zawsze . gg 605799

Ktoś chętny na EN? :D

ja bym zagrał :) ale z tym ts czy ventrillo będzie problem - nie mam mikrofonu :F

Siema! Fenomeniarze! :D Czy jest ktoś zainteresowany graniem w orientalną grę KalOnline? Na serwerze Henin EN, bo Pl to syff, złe tłumaczenie i pustka na serwerach. ;/ Moglibysmy pogadac na Skypie , czy na VT naszej uwielbianej stronki :> Tam mam 13 lat MUTACJA OFF :D Ale mysle ze bedzie fajnie sam mam 9 lvl, więc to będzie taki start ;D Gram Knightem :P