Kanal by Demun103

Siemka. Chcialbym wam zaprezentowac moj kanal na yt. Chce abyscie ocenili 4 rzeczy (1/10)

1. Kreatywnosc

2. Intro

3. Glos (Patrczcie na Borderlands i Minecraft na GPack'u odcinek 3)

4. Tło

Oto link do paru filmikow

http://www.youtube.com/watch?v=TZQc38gWD3I&list=UU-kZyfaEJwarmXh8I70Iz_A&index=5&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=Xy5AYnjBgpU&list=UU-kZyfaEJwarmXh8I70Iz_A&index=1&feature=plcp

P.s Czy ktos wie moze jak ustawic minecrafta abym mial wiecej FPS?

Zapraszam do ogladania i oceniania filmikow

1. Kreatywnosc - 1/10 - Minecraft, seriously?

2. Intro - 7/10 - dobre, ale na końcu dziwnie się urywa.

3. Glos - 1/10 - to zostawię bez komentarza.

Ogółem 2/10, ja podziękuję.

Ok dzieki za ocene

1.kreatywność 2/10

2. intro 6+1/0

3. głos 3/10

I jescze tlo prazypominam

1. Kreatywnosc - sądze, że jeśli pochwaliłeś się tym na forum, to chcesz też osiągnąć jakiś sukces na youtube,. Niestety w Minecraft tego nie osiągniesz, chyba że wepchniesz się w "gigantów" których widać dzień w dzień na pierwszych stronach YT. Inne gry, które przeglądałem również nie biją... bordenlands ;p przecie to przez rocka i roja juz jest tak przewałkowane że się w pale nie mieści, a GRID? Grid ma już tyle lat że z pewnością każdy fan wyścigówek zagrał w nią. Polecam zagrzebać się w albo: vlogi, albo: w gry które "długie czasy" są na "topie" czyli mmo, lub jeśli Cię będzie stać to wszystkie najnowsze gry. Dodam również że jeśli chcesz uzysakć znośną jakość filmu to musisz to robić w minimum HD, a z tego co widziałem na filmikach z minecraft masz mały ekran...

2. Intro - intro w miarę dobre, chociaż słaba jest jego jakość, ja bym proponował do czasu uzyskania "naprawdę dobrego" intra walić swoim głosem w pierwszej już sekundzie filmu.

3. Glos - głos masz młody i niestety jest to minusem, oczywiście da się jak najbardziej brnąć przez YouTube, lecz musisz poprawić pewność siebie i wyraźnie mówić

4. Tło - tło jest też w miarę dobre lecz kolor tła przydało by się poprawić na bardziej ciemniejsze takie jak na obrazku tła, mam monitor fullhd i niestety jest obcięte na bokach, nie mówiąc o dole

Nie chce Cię zniechęcić, lub zmusić abyś przestał to robić, lecz jeśli myślisz o robieniu czegoś takiego na YouTube, to albo znajdz kogoś w miarę "sławnego" i się z nim zakumpluj, lub moja rada jest taka, abyś poczekał jeszcze kilka lat, aż i głos Ci się zmieni i nastawienie do tego, oraz nie ukrywam że sprzęt do grania lepszy Ci się też przyda. O, taka rada wujka Shranter'a ;p

1.kreatywność 2/10

2. intro 5/10

3. głos 2/10 - mówisz za szybko, ciężko cię zrozumieć

4. tło tak jak napisał @Shranter, wybierz ciemniejsze bo jest poucinane po bokach

Hmm, przeciez On nie ma wykupionego minecraft'a wiec raczej o prawa autorskie sie mu do d*py przyczepia, tak uwazam..

1. Kreatywność: 1/10 - Minecraft... imo jest już go wystarczająco na YT.

2. Intro : 5/10 - Słabo dopasowana muzyka przez co jest słaba synchronizacja z obrazem no i takie chamskie ucięcie na końcu.

3. Głos 3/10 - Dunno jak go ocenić, prawda masz młody głos i będzie Ci ciężko o publikę jednak narazie to nie od ciebie zależy.

4. Tło: 4/10 - Całkiem wporządku, jednak małe poprawki by się przydały.

Bordka pewnie też. :D

Szkoda, że pewnie nawet nie wie o co kaman w fabule Bordka. :<

A właśnie, za wszystko wystawię 1 (poza intrem 3/10)

To już bodaj trzecia twoja reklama tutaj + jeszcze jedna była w której reklamowałeś SIEBIE i swojego brata. :)

Kolejny "Lec Plejer", który chcę być JJayem albo innym CTSG. :)

@up, co to za nowa moda, jeden lepszy od drugiego, a mimo że dajesz szczerą krytykę, to następny to samo pokazuje, normalnie mnożą się jak mrówki...

Taka przestroga dla innych którzy chcą tu zamieścić swoje jakże interesujące ,,kreacje,, - jeżeli nie masz nic ciekawego, to tego nie pokazuj.

Ja nie chce byc jak CTSG albo kto inny. Po prostu chcialem sprobowac czegos nowego, a nie tylko granie samemu. Chcialbym po prtostu pokazac w co gram i inne takie rzeczy. Ja to po prostu robie dla przyjemosci

Pozdrawiam

Nie daj sie zlamac, sluchaj tylko konstruktywnej krytyki.

Arakveri. Wiem. Ci wszyscy maja racje ze glosu jeszcze nie mam. Ale to co napisaliscie ze jest zle to postaram sie naprawic i po prostu polepszyc.Ale narazie nie mam czasu.

Pozdrawiam

Siemka. Chcialbym wam zaprezentowac moj kanal na yt. Chce abyscie ocenili 4 rzeczy (1/10)

1. Kreatywnosc

2. Intro

3. Glos (Patrczcie na Borderlands i Minecraft na GPack'u odcinek 3)

4. Tło

Oto link do paru filmikow

http://www.youtube.com/watch?v=TZQc38gWD3I&list=UU-kZyfaEJwarmXh8I70Iz_A&index=5&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=Xy5AYnjBgpU&list=UU-kZyfaEJwarmXh8I70Iz_A&index=1&feature=plcp

P.s Czy ktos wie moze jak ustawic minecrafta abym mial wiecej FPS?

Zapraszam do ogladania i oceniania filmikow