1. Kreatywnosc - sądze, że jeśli pochwaliłeś się tym na forum, to chcesz też osiągnąć jakiś sukces na youtube,. Niestety w Minecraft tego nie osiągniesz, chyba że wepchniesz się w "gigantów" których widać dzień w dzień na pierwszych stronach YT. Inne gry, które przeglądałem również nie biją... bordenlands ;p przecie to przez rocka i roja juz jest tak przewałkowane że się w pale nie mieści, a GRID? Grid ma już tyle lat że z pewnością każdy fan wyścigówek zagrał w nią. Polecam zagrzebać się w albo: vlogi, albo: w gry które "długie czasy" są na "topie" czyli mmo, lub jeśli Cię będzie stać to wszystkie najnowsze gry. Dodam również że jeśli chcesz uzysakć znośną jakość filmu to musisz to robić w minimum HD, a z tego co widziałem na filmikach z minecraft masz mały ekran...
2. Intro - intro w miarę dobre, chociaż słaba jest jego jakość, ja bym proponował do czasu uzyskania "naprawdę dobrego" intra walić swoim głosem w pierwszej już sekundzie filmu.
3. Glos - głos masz młody i niestety jest to minusem, oczywiście da się jak najbardziej brnąć przez YouTube, lecz musisz poprawić pewność siebie i wyraźnie mówić
4. Tło - tło jest też w miarę dobre lecz kolor tła przydało by się poprawić na bardziej ciemniejsze takie jak na obrazku tła, mam monitor fullhd i niestety jest obcięte na bokach, nie mówiąc o dole
Nie chce Cię zniechęcić, lub zmusić abyś przestał to robić, lecz jeśli myślisz o robieniu czegoś takiego na YouTube, to albo znajdz kogoś w miarę "sławnego" i się z nim zakumpluj, lub moja rada jest taka, abyś poczekał jeszcze kilka lat, aż i głos Ci się zmieni i nastawienie do tego, oraz nie ukrywam że sprzęt do grania lepszy Ci się też przyda. O, taka rada wujka Shranter'a ;p