Kanał DzokerSS CS:GO + Infestation Survivor stories ;)

Witam ;)

Dziś mam wam przyjemność zaprezentować mój kanał YT ;)

https://www.youtube.com/user/DzokerSS

Narazie jest tam1 filmik CS:GO w którym otwieram skrzynki lecz w ciągu następnych 2h dodam tam kolejny filmik CS:GO + filmik z gry Infestation w którym pokaże wam moje konto ;)

Subskrybujcie po więcej z tych 2 gier, w przyszłości planuje więcej gier ;)

Zobaczyłem range w cs i już nigdy cie nie obejrzę.

magma i sandstorm forever :D

btw. w tym filmie chodziło o skrzynki, a nie o grę, lecz na nagrywanie filmów z cs:go turniejowe, czy inne to za słaba ranga by ktoś ciebie oglądał

pozdrawiam i powodzenia

Ranga nie oznacza skilla, mój kumpel ma rankę dość wysoką a gra jak lama. Filmik jest spoko ale bez mikrofonu gówno zdziałasz, kto będzie oglądał filmik gdzie nawet narzekania polaka nie ma...

Wiem wiem ranga d*py nie urywa ale gram od 4 dni jakoś wiec szału nie ma ;)

Co do mikrofonu jak najbardziej mogę nagrywać z, ale nic ciekawego nie poleciało wiec żadnej super reakcji nie było wiec wyciszyłem mikrofon ;)

PS: Kolejny filmik już jest :D

Tak ciężko popracować 5 min więcej i żeby nie było tych j**anych pasków nie życzę ci szczęścia.

Szczęścia do losowania to ty nie masz xD

Tak ciężko popracować 5 min więcej i żeby nie było tych j**anych pasków nie życzę ci szczęścia.

No właśnie dopiero po dodaniu na YT się pojawiły.. Wcześniej ich nie było.. Jakieś wskazówki jak się ich pozbyć ?

Szczęścia do losowania to ty nie masz xD

No niestety.. Jedynie co te AK-47 Blue laminate z Stattrakiem 15 euro :P

PS: Filmik z ISS dodany ;) To wszystko na dzisiaj ;)

4 dni temu zaczoles w csa a masz przegrane 90 godzin? XD ktos tu zagina czasoprzestrzen

4 dni temu zaczoles w csa a masz przegrane 90 godzin? XD ktos tu zagina czasoprzestrzen

Chodziło mi o turniejowe. :P Wcześniej grałem tylko uproszczone itp :P

Dodałem kolejne video CS:GO otwieranie ;)

W sumie mam teraz 3 filmiki z CSa i 1 z Infestastation. Niestety tylko tyle miałem dla was nagrane ;( W najbliższym czasie postaram się nagrać dużo więcej !

Witam ;)

Dziś mam wam przyjemność zaprezentować mój kanał YT ;)

https://www.youtube.com/user/DzokerSS

Narazie jest tam1 filmik CS:GO w którym otwieram skrzynki lecz w ciągu następnych 2h dodam tam kolejny filmik CS:GO + filmik z gry Infestation w którym pokaże wam moje konto ;)

Subskrybujcie po więcej z tych 2 gier, w przyszłości planuje więcej gier ;)