Siemka. Mam kanal na yt gdzie nagrywam ronze gry. Chcialbym abyscie go ocenili. I mozecie tez napisac co zmienic itp. Czekam na wasze opinie
Link do kanalu:
Siemka. Mam kanal na yt gdzie nagrywam ronze gry. Chcialbym abyscie go ocenili. I mozecie tez napisac co zmienic itp. Czekam na wasze opinie
Link do kanalu:
Coś trzeszczy i nie macie głosów do nagrywana(strasznie denerwujące są) i ogólne wrażenie jest bardzo złe.
Po 1 specjalnie konto założyłeś żeby się zareklamować ? po 2 mówienie brzydkich słów nie robi z ciebie fajnego po 3 ile ty masz lat po 4 trzeszczy strasznie i za głośny jesteś . I niestety ale dał bym 1/10 wolna krytyka czy jakoś tak .
Mialem blisko mordy mikrofon i mam 14 lat
Bede sie ograniczal co do przeklenstw i dzieki za krytyke
Proponowałbym zawiesić kanał na 3-4 lata. Aż głos będzie lepszy.
po 1 14 latek to troszeczkę za mało na videomakera można tak zacząć z przymrużeniem oka od 16 po 2 co do przeklinania to za bardzo nie będę krytykował bo sam tak robie ale próbuję ograniczać no ale to ostatnio nawet tylko przklnę nieumyślnie z przyzwyczajenia po 3 no nie no znowu minecraft
Link do kanalu: