Byłem graczem Dota i Dota 2 przez wiele lat, odpalam filmik który w nazwie jak i głównym obrazku jest podpisany "DENDI" więc odpalając owy filmik oczekuję czegoś zajebistego, a pokazujesz akcje które przeciętny gracz na publicznym serwerze potrafiłby wykonać, po co ja mam to oglądać? Musisz zadać sobie to pytanie i postawić się w osobie trzeciej, po co widz ma subskrybować Twój kanał, oglądać to, no chyba nie dlatego że dałeś muzyczkę w tle i ciekawe intro.
Może zacznij robić filmiki typu "Top 10 best action Dendi (Postać)" i innych graczy z czołówki, na pewno więcej osób by to przyciągnęło. Jest szereg różnych możliwości jakie daje Dota 2 dla osoby prowadzącej kanał o jej tematyce na YT. A jeżeli wpadłeś tylko na takie coś jak pokazujesz na swoim kanale to nie wróże Ci wielu widzów. Musisz się wyróżnić czymś od "Dota 2 highlights TV" bo niby po co ktoś miałby dawać Tobie suba, skoro nie wzorujesz się na nich a jedynie powieliłeś pomysł i to jeszcze w gorszym stylu.
Rozumiem że wkładasz w to wiele pracy ale musisz zrobić coś innowacyjnego żeby ludzie mieli to oglądać, to nie hejt a jedynie krytyka którą myślę potrafisz przyjąć skoro założyłeś tutaj temat.
Pozdrawiam.