Kanał na YouTube

Witam wszystkich.

Chciałbym zareklamować swój kanał na tej stronce ponieważ zauważyłem że jest wiele takich reklam(czytaj temat).

Na razie to co mam to kilka odcinków z Minecrafta(oryginał) z góry dziękuje za oglądanie.

Możecie również komentować,subskrybować i oceniać nic na siłę. Jak będziecie chcieli tak zrobicie

http://www.youtube.com/user/TenurialSix?feature=mhee

Powiem tak, super że gracie w minecrafta, ta gra mi się strasznie podobała przez kilka dni. Wchodząc na youtuba takich filmikow widnieje tam tysiace, i zabraknie nam zeby je wszystkie obejrzeć, wg mnie to jest kiepski pomysł na takie kręcenie, lepiej wziasc mikro sciagac gry i krecić gameplaye, dziekuje dowidzenia, nie musisz mnie sluchac.

Taaak,to prawda że Filmików z minecrafta na youtube jest więcej niż tych w których potępiają Rydzyka,Chylińską czy Luntka(nienawidze go,jestem rasistąna poziomie Novice)

Na nasze nieszczęście jest ich już zbyt wiele by jakieś takie nowe ktoś zauważył,niektórzy mają jakieś inne pomysły na zachętę do oglądania niż walenie w ciągle ten sam kawałek drewna(przepraszam pomyłka,są 3 rodzaje drewna) jak np.Quasand.On wymyślił serię minecrafta w charakterze chorrorystycznym a tego jeszcze nie było,jeśli ktoś jest kreatywny napewno coś wymyśli chociaż nawet ci najbardziej wymyślni pewnie nic ciekawego już nie stworzą przez następny miesiąsc(jestem prorokiem ;P)Jeśli chcesz nagrywać Minecrafta proszę bardzo,nagrywanie powinno być dla nas samych a nie dla głupiego żółtego guziczka Subscribe którego nie lubie bo kolor ma za dużo ortografii w języku Polskim.W każdym bądź razie polecam ci nagrywać nie koniecznie Gameplaye pojedyncze z gier tylko jakieś serie np.z FableIII (mało polskich let's playów z tego co mi wiadomo) i to chyba tyle oraz oczywiście Powodzenia w nagrywaniu

Pozdrawiam Słodki CuQs O.o

@down

emmm Opcja edytuj,poproś może jakiegoś moderatora o złączenie

Wiem że jest wiele filmików z Minecrafta :/ Planowałem nagrywać z fpsa jakiegoś ale nie wiem na razie z czego.

Właśnie z dniem dzisiejszym zaczynam nagrywać gameplay-ie oraz let s play-ie z gier PSP

Witam wszystkich.

Chciałbym zareklamować swój kanał na tej stronce ponieważ zauważyłem że jest wiele takich reklam(czytaj temat).

Na razie to co mam to kilka odcinków z Minecrafta(oryginał) z góry dziękuje za oglądanie.

Możecie również komentować,subskrybować i oceniać nic na siłę. Jak będziecie chcieli tak zrobicie

http://www.youtube.com/user/TenurialSix?feature=mhee