Cześć !
Chciałbym wam zaprezentować mój kanał na YouTube
Pojawiają się na nim lp z różnych gier jak i mmorpg. Więc serdecznie zapraszam !
Cześć !
Pojawiają się na nim lp z różnych gier jak i mmorpg. Więc serdecznie zapraszam !
O stary, dużo przed Tobą...
mutacjamutacjamutacja ((( Czemu te dzieci, gdy dostaną dobry sprzęt zaczynają bawić się w reżyserów?
Bo hcom być jak dżejdżejdżokej, ceteesgie albo rock (pisownia specjalnie jakby co). Osobiście mam dość tej całej masy dzieciaków (nie to, żebym był jakoś super-dorosły), którzy myślą, że potrafią robić dobre gameplay'e, let's play'e czy inne gówna. Smutne, ale prawdziwe. Chcesz robić przyzwoite materiały?
1. Głos po mutacji i najlepiej miły dla ucha. Większość nie chce słuchać pisków ośmiolatka.
2. Powinieneś to robić ciekawie, oryginalnie. I tak ciężko się wybić, tyle tego już jest.
3. Dobra jakość filmu jak i dźwięku.
Chyba takie 3 ważne rzeczy. Moim zdaniem ci nie wychodzi. I tyle. Poczekaj na mutację, niech głos ci się już jakoś zmieni na...męski (?) i może wtedy spróbuj jeszcze raz, bo póki co...po prostu jest do d*py.
Cześć !