Kanał na youtube

Cześć,

Jestem Tomek mam 17 lat i zacząłem nagrywać filmy na youtube nie wiem czy dobrze zrobiłem ale chciałbym zobaczyć waszą opinię, co sądzicie czy się nadaje itd.

Czytam do 24 ... ze względu na ten eksperyment xd

Żeby pokazać się na portalu jakim jest youtube, trzeba mieć odwagę, więc gratuluje odwagi. Zaczynając prowadzić swój kanał od takiego wyzwania '30 dni bez internetu', jest bardzo złym pomysłem. To właśnie na początku swojej działalności, powinieneś jakoś prężnie rozwijać kanał, zbudować relacje, zaciekawiać ludzi, może nawet intrygować, po to, by zostali dłużej, żeby zostawili subskrypcje... No chyba, że Tworzone przez Ciebie filmiki, w ciągu tych 30 dni, będą czymś więcej niż relacją z przebiegu eksperymentu, wtedy to już inna sprawa. Co do reszty. Tragiczne oświetlenie, źródło światła nigdy nie powinno być za Tobą. Intro niezachwycające, ale na początek może być(niedopasowany napis psuje wszystko). Tematyka kanału wiele razy już przewałkowana, ale jak zrobisz to w ciekawy sposób, to może wypalić.

Cześć,

Jestem Tomek mam 17 lat i zacząłem nagrywać filmy na youtube nie wiem czy dobrze zrobiłem ale chciałbym zobaczyć waszą opinię, co sądzicie czy się nadaje itd.

Czytam do 24 ... ze względu na ten eksperyment xd