Kanał Na YT

Siemano z tej strony Heliosin. Chciałbym wam zaprezentować mój kanał na Youtube. Są w nim na razie trzy serie, a mianowicie: "Leauge of Legends", "Slender" i "The Elder Scrolls 5: Skyrim". Swoją działalność na YT zacząłem niedawno, mam pomysł jeszcze na kilka serii, ale zrealizuje je dopiero po jakimś czasie. Oto link do kanału http://www.youtube.com/user/Heliosinx?feature=mhee Proszę o waszą opinie na jego temat. Jeśli Wam się spodoba, to możecie za subskrybować, skomentować, lub polubić. Ja będę się cieszył z każdej z tych trzech możliwości :). Za niedługo wezmę się za wygląd kanału i także za intro do filmów. Życzę dobrej zabawy przy oglądaniu :).

Opłaca się z minecrafta nagrywać dużo ludzi w to gra np. tera mody na wersję 1.4.2 powrzucaj i dużo ludzi będzie oglądać.Oczywiście sub poleciał spróbuj tak łatwo się wybić. Jak lubisz tą grę nie ma żadnych problemów.Nagrywaj dalej spoko filmy.Powodzenia :)

Dziękuję, zastanawiałem się nad minecraftem i może go nargram :)

nope. minecraft nope. ci co to oglądają jest to populacja dzieci 10-13 lat :P uwierz mi lepiej nagrywaj z czegoś czego jeszcze nie było pizdryliard razy :P

Haha. Dobra pomyślimy :D

Chciałem Diablo III nagrać lub Smite'a. Co wy na to?

jaki serwer w lolu :D ? A i lepiej diablo .

EU nordic&east

Nie rób z Minecrafta priorytetowej produkcji, bo potem jak bedziesz chciał w coś innego pograć to będziesz miał spine od "fanów" To samo dotyczy LoL'a.

Ale akurat w LoL'a chyba najczęściej gram :/ Więc wydaje mi się że raczej to jest główna produkcja :)

odłóż lola na bok i nie skupiaj się na jednej konkretnej grze lecz może paru gatunkach gier np. horrory, mmo, platformówki bo lepiej się cos takiego ogląda niż w kółko 1 grę :P

mam pomysł ściągnij sobie RaiderZ stwórz team do gry i z tego nakręć materiał .

No może, Zastanawiam się nad Silent hillem :0

Jeszcze jakieś opinie? :D

tak nie rób double post :P

A zrobiłem?

tak :P 2 posty nad moim o 16:15 i 18:27 :P można robić DP tylko po 3 dniach minimalnie :P tak ostrzegam bo sam dostałem już 4 karniaki za to :D

Aaaa, o to chodzi, dobra :D Nie będę już :)

Siemano z tej strony Heliosin. Chciałbym wam zaprezentować mój kanał na Youtube. Są w nim na razie trzy serie, a mianowicie: "Leauge of Legends", "Slender" i "The Elder Scrolls 5: Skyrim". Swoją działalność na YT zacząłem niedawno, mam pomysł jeszcze na kilka serii, ale zrealizuje je dopiero po jakimś czasie. Oto link do kanału http://www.youtube.com/user/Heliosinx?feature=mhee Proszę o waszą opinie na jego temat. Jeśli Wam się spodoba, to możecie za subskrybować, skomentować, lub polubić. Ja będę się cieszył z każdej z tych trzech możliwości :). Za niedługo wezmę się za wygląd kanału i także za intro do filmów. Życzę dobrej zabawy przy oglądaniu :).