Kanał twitch.tv(pytania i zaproszenie)

Witam

Na wstępie chcę zaznaczyć, iż nie jestem pewien czy to odpowiedni dział na taki temat.

Otóż chcę spróbować stream'u na kanale twitch.tv : http://pl.twitch.tv/marcinshot

Jakoż się na tym nie znam, chciałbym się zapytać Was jak mogę grać i czatować na twitcha jednocześnie? Nie minimalizując okna z grą, lub minimalizując grę w taki sposób by nie było tego widać na stream'ie(by okno gry było cały czas na wierzchu).

Jeśli chcecie mi pomóc wejdźcie na mój kanał i piszcie mi odpowiedzi na czacie(także możecie je pisać tutaj jeśli nie chcecie wchodzić na twitcha).

Stream zaczne dziś na próbę o godzinie 12:00 do około godziny 13:00/14:00. Grą wstępną będzie The Binding of Isaac, później mogę np. włączyć BF3, War Thunder, CS:GO, CSS lub coś innego.

Także dziękuję wszystkim, którzy będą mieli chęć i cierpliwość mi pomóc.

Masz kupionego xslipta w ogóle ? . Poproś kogoś zaawansowanego o pomoc bo te the binding of isaac wyszło fatalnie jakieś mini okienko i grasz w to jeszcze .

Mam Xsplita i nie mam już małego okienka. Ogarnąłem to. Stream już startuje także możecie mi pomóc. Mówcie jeśli coś jest nie tak jak powinno i tłumaczcie jeśli się znacie.

EDIT:

ZARAZ STREAM'UJE BF3

Nie wiem czy to tylko ja, ale widzę czarne okno, na środku mały pasek startu. Jeszcze jakieś dupne dźwięki słychać.

Teraz BF'a 3 stream'uje. Wchodźcie na kanał i komentujcie.

EDIT:

Miałem chwilową przerwę w dostawie prądu. Już stream'uje.

Jeśli nie chcesz płacić za XSplita to streamuj za pomocą OBS.

@UP

Dzięki sprawdzę...

EDIT:

@Avitus

A jak to połączyć z twitch.tv lub innym tego typu portalem?

EDIT2:

Już sobie poradziłem, jak coś to wieczorkiem może z War Thunder stream'a zrobię.

Byłbym wdzięczny, gdybyś podał mniej więcej w których godzinach streamujesz. Chętnie sprawdzę jak ci idzie, może masz do tego smykałkę, kto wie ;).

Zły dział, przenoszę.

Ok próbujemy z War Thunder. Mam nadzieję, że ping mnie nie zabije.

Witam

Na wstępie chcę zaznaczyć, iż nie jestem pewien czy to odpowiedni dział na taki temat.

Otóż chcę spróbować stream'u na kanale twitch.tv : http://pl.twitch.tv/marcinshot

Jakoż się na tym nie znam, chciałbym się zapytać Was jak mogę grać i czatować na twitcha jednocześnie? Nie minimalizując okna z grą, lub minimalizując grę w taki sposób by nie było tego widać na stream'ie(by okno gry było cały czas na wierzchu).

Jeśli chcecie mi pomóc wejdźcie na mój kanał i piszcie mi odpowiedzi na czacie(także możecie je pisać tutaj jeśli nie chcecie wchodzić na twitcha).

Stream zaczne dziś na próbę o godzinie 12:00 do około godziny 13:00/14:00. Grą wstępną będzie The Binding of Isaac, później mogę np. włączyć BF3, War Thunder, CS:GO, CSS lub coś innego.

Także dziękuję wszystkim, którzy będą mieli chęć i cierpliwość mi pomóc.