Kanał Ventrilo

Kanał ventrilo dla naszej stronki:

IP: 188.165.154.140

port: 3600

Hasło: mmo

Klient do pobrania: http://net-speak.pl/ventrilo_mix.exe

Wersje klienta nowsze niż 2 nie działają tak jak trzeba

b_560_95_1.png

Fajnie tylko czemu tam nikogo nie ma nawet ciebie? ;P

Dodam tylko kilka słów od siebie. Jeśli ściągacie VT mix to łączcie się z wersji 2.1.4, bo serwer jest z nią kompatybilny. No i jest to serwer, nie kanał, ma to znaczenie ze względy na fakt, że zazwyczaj kanały tworzy się na darmowych serwerach, a w tym przypadku możemy sami tworzyć na nim kanały. Proponował bym też go udostępnić poza grono stałych bywalców, dla nich możemy zrobić kanał z hasłem. Myślę, że slotów wystarczy :)

b_560_95_1.png

Ech, właśnie odkryłem że siostra zdewastowała mi mikrofon (czyt. "nie klei się" do słuchawek, przez co muszę go trzymać ręcznie co nie wchodzi w grę). Czekam aż naprawi/odkupi.

Ja mam z tym problem gdyz uzywam VT 3.01 który dziwnie nie jest kompatybilny wstecznie

edit: jaki numer portu?

Ja mam z tym problem gdyz uzywam VT 3.01 który dziwnie nie jest kompatybilny wstecznie

W wersji mix są trzy .exe, w tym pod 3.x i 2.1.4.

Użyj tego klienta co dał go Chmarus. W tym siedzi Vent 2.1, 2.2, 2.3, 3.0, TeamSpeak2 oraz Mumble. Byłem mile zaskoczony :)

-edit-

Ubiegł mnie :<

No to robie reinstal :P

Weźcie poratujcie bo nie wiem co zrobiłęm i tera na vt mi wyskakuje : Failed to open sound input device. Another program might have it open already i nie moge gadac :lol: OK JUŻ NAPRAWIŁEM

Właśnie sobie dzisiaj kupie mikrofon ze słuchawkami, to może też wpadnę :)

Jak wpadniesz to bedziesz slyszec tylko dode i justina bimbra bo heroic ich puszcza calty czas

To kiedy nagrywamy te podcasty? :D

Trzeba ustalić rozsądną liczbę rozsądnych rozmówców, wybrać termin i jadymy :D

Proponuję 4, ewentualnie 3 osoby.

Ja się oczywiście na to piszę.

Ja jak mikrofon kupie ;((

Musi być: Bijcie Masterczułki!

Panowie, to co myślicie o udostępnieniu kanału? Bo jeśli będą tam zaglądać tylko redaktorzy, admini, moderatorzy o stali bywalcy, to z frekwencją będzie słabo. Zresztą zawsze można kanały na hasła zrobić.

Kanał jest udostępniony (ten temat został wczoraj przeniesiony do publicznego działu). W sumie to zaraz napisze newsa na głównej, będzie jeszcze więcej.

http://missspl1.wrzuta.pl/audio/aGvVQH7ZxAK/rozmowa

hahahahahahhaahahahha ! :D szkoda, ze to tylko urywek :D

Bawicie się porządnie na tym Ventrilo , jak słyszę.