Kanal WalQuerPL

Witam, chciałbym wam przedstawić mój kanał YT. Oceńcie proszę:

1. Tło.

2. Jakość filmów.

3. Jakość audio.

4. Głos.

5. Całokształt? :3

Oto kilka filmów, mam nadzieje, że pomogą w ocenie :D

Film powyżej zawiera kilka efektów montażu (również można ocenić)

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=fvNtm8hURTc&feature=autoplay&list=UULuvhatg44w_TGBc0_u2JwQ&playnext=1

(ten film po prostu lubię) :3

Po więcej filmików (niekoniecznie z minecrafta) zapraszam na kanał.

Pozdrawiam.

1. Takie sobie.

2. Całkiem niezła.

3. IMHO, ssie. Słychać szumy i mikro jest za blisko twojej twarzy bo słychać bardzo wyraźnie jak oddychasz.

4. Głos? Głos jak głos, nie jest jakiś piskliwy ani denerwujący.

5. No to teraz się zacznie. Minecraft, znowu Minecraft. Zero kreatywności, mimo tego że nie widziałem na polskim YT zbyt dużo materiałów z custom map to nadal jest to Minecraft i tu masz ogromnego minusa. I nie mów mi tutaj, że są materiały z innych gier bo tematyka kanału to Minecraft(wnioskuje po tle i awatarze). Intro jest, a właściwie go nie ma? Wyglądało by to o wiele lepiej bez tego śmiesznego przejścia na początku filmiku. Jeżeli myślałeś o "wybiciu" się na polskim YT materiałami z Minecraft, to jesteś za przeproszeniem głupi. Kanałów takich jak twój jest od groma i żeby zdobyć jakich kol wiek widzów nagrywając takie, a nie inne materiały musiał byś nadrabiać to świetnym komentarzem, a tego Ci brakuje.

Krytyka ostra, ale uzasadniona.

1. Tło - może byc

2. Jakość filmów - dobra

3. Jakość audio - tak jak napisał @Mo0mo za blisko masz mikro twarzy, bo słychac szumy, twój oddech co jest irytujące

4. Głos - w porządku, zwykły głos u osoby która przeszła mutacje

5. Tak jak poprzednik napisał, why Minecraft? Totalny brak kreatywności, wiem że najlepiej wbija się w ten sposób widzów, ale jak musisz to rób MC jako serię poboczną a ty prowadzisz 6 serii z minecrafta (23 filmy), a 3 z innych gier (w sumie 9 filmów).

W sumie @Mo0mo powiedział wszystko i w pełni się z nim zgadzam

@Selethen

Bzdura. Obecnie na Minecraft'cie nie jest tak łatwo zdobyć widzów. Są chyba tylko dwa sposoby na wybicie się Minecraft'em dzisiaj - robić coś naprawdę dobrego lub robić coś średniego i zostać poleconym. Ale bez polecenia, wybijanie na MC zajmuje sporo czasu. I mówię to z własnego doświadczenia. MC nigdy nie było moją główną serią, ale serie z tej gry cieszyły się dużo mniejszym zainteresowaniem i aktywnością widzów.

Ja swojego czasu odniosłem inne wrażenie, na moim stary koncie yt 1 filmik z minecraft i już podniosła mi się oglądalność i ilość subów

Wszystko zależy od daty wrzucenia filmu. Ja mówię o obecnej sytuacji. Chociaż pół roku temu nagrywałem Minecraft'a i już wtedy seria nie cieszyła się dużym zainteresowaniem.

Witam, chciałbym wam przedstawić mój kanał YT. Oceńcie proszę:

1. Tło.

2. Jakość filmów.

3. Jakość audio.

4. Głos.

5. Całokształt? :3

Oto kilka filmów, mam nadzieje, że pomogą w ocenie :D

Film powyżej zawiera kilka efektów montażu (również można ocenić)

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=fvNtm8hURTc&feature=autoplay&list=UULuvhatg44w_TGBc0_u2JwQ&playnext=1

(ten film po prostu lubię) :3

Po więcej filmików (niekoniecznie z minecrafta) zapraszam na kanał.

Pozdrawiam.