Kanał Wawrzyna

Pierwszy odcinek z Dark Souls 2 w które graliśmy wczoraj na streamie :D

I kolejne Dark Soulsy. Zapraszam.

Knieja straszna, knieja zła.

Wiem, ze ostatnio niewiele się dzieje, ale sami wiecie... Sesja i ciągłe zapominanie o udostępnianiu nagrań. Wiem, że jest tłumaczenie do kolejnego Epizodu the Walking Dead i obiecuję, że się za to zabiorę jak najszybciej mogę. A póki co enjoy!

Wawrzyn słyszałem że się sprzedajesz i dla gier online nagrywasz prawda to? :D

A tak w temacie twój głos jest wręcz za***isty do gameplayów. I mam przy okazji do ciebie pytanie w DS grasz na konsoli czy pc?

Wawrzyn słyszałem że się sprzedajesz i dla gier online nagrywasz prawda to? A tak w temacie twój głos jest wręcz za***isty do gameplayów. I mam przy okazji do ciebie pytanie w DS grasz na konsoli czy pc?

1. Nie prawda :)

2. Dzięki za bardzo miłe słowa :D W DS gram na PC oczywiście używając pada, bo bez niego nie da rady.

Wyprzedziłeś moje pytanie o sterowanie^^. Powodzenia w nagrywaniu mam nadzieje, że dsa skończysz w całości.

Trochę zombiaków na początek tygodnia

Wrzucamy zaległości i atakujemy nagrywanie. Wakacje czas zacząć!

Tymczasem zapraszam na kolejne Pokemonki :D

Bugi jakieś mam na yt. Niby subskrypcja, niby wszystko bangla, a niektórych materiałów i tak nie widzę w zakładce "moje subskrypcje". Yt tak bardzo psuje coś, co działało w miarę dobrze. No ale postęp musi być~

Swoją drogą Child of Light świetna gra i Twoje materiały zachęciły mnie do tej gry - z początku myślałem, że to jakaś nudna giereczka, ale okazało się, że ma w sobie to coś.

Zaprzestałem wrzucania materiałów tutaj z różnych względów, ale tym postanowiłem się podzielić z racji tego, że przeżyłem ponad miesiąc temu przygodę życia będąc w Kanadzie i może kogoś zainteresuje seria filmów z tego co widziałem i jakie są moje odczucia. Zapraszam do obejrzenia wszystkich odcinków, a póki co zostawiam ten udostępniony dzisiaj

jeeeez, czemu tego wczesniej nie widzialem? ;d strasznie mnie kreci kanada pod wzgledem ewentualnego celu emigracyjnego, wiec z przyjemnoscia obejrze wszystkie od razu i czekam na wiecej, jezeli czegos jeszcze nie wypusciles ^^

Nie mogliśmy znaleźć żółtego autobusu, a potem nagle dostaliśmy całe stado!

A już niedługo 3 dłuuugie nagrania z Ripley's Aquarium

Misie kudłate! Jeżeli jeszcze nie widzieliście na kanale to zapraszam was do obejrzenia nowego materiału. Ambitniejszy? Tak mi się wydaje. Zabawny? Mam taką nadzieję. :D

Jakby się komuś nudziło to pojawił się nowy filmik na moim kanale. Zapraszam!

Widzialem… wlasciwie to jest to samo co na androida, czy potem jest roznica (ktos sie orientuje?).