Kanał Wawrzyna
Wawrzyn słyszałem że się sprzedajesz i dla gier online nagrywasz prawda to?
A tak w temacie twój głos jest wręcz za***isty do gameplayów. I mam przy okazji do ciebie pytanie w DS grasz na konsoli czy pc?
Wawrzyn słyszałem że się sprzedajesz i dla gier online nagrywasz prawda to? A tak w temacie twój głos jest wręcz za***isty do gameplayów. I mam przy okazji do ciebie pytanie w DS grasz na konsoli czy pc?
1. Nie prawda
2. Dzięki za bardzo miłe słowa W DS gram na PC oczywiście używając pada, bo bez niego nie da rady.
Wyprzedziłeś moje pytanie o sterowanie^^. Powodzenia w nagrywaniu mam nadzieje, że dsa skończysz w całości.
Bugi jakieś mam na yt. Niby subskrypcja, niby wszystko bangla, a niektórych materiałów i tak nie widzę w zakładce "moje subskrypcje". Yt tak bardzo psuje coś, co działało w miarę dobrze. No ale postęp musi być~
Swoją drogą Child of Light świetna gra i Twoje materiały zachęciły mnie do tej gry - z początku myślałem, że to jakaś nudna giereczka, ale okazało się, że ma w sobie to coś.
Zaprzestałem wrzucania materiałów tutaj z różnych względów, ale tym postanowiłem się podzielić z racji tego, że przeżyłem ponad miesiąc temu przygodę życia będąc w Kanadzie i może kogoś zainteresuje seria filmów z tego co widziałem i jakie są moje odczucia. Zapraszam do obejrzenia wszystkich odcinków, a póki co zostawiam ten udostępniony dzisiaj
jeeeez, czemu tego wczesniej nie widzialem? ;d strasznie mnie kreci kanada pod wzgledem ewentualnego celu emigracyjnego, wiec z przyjemnoscia obejrze wszystkie od razu i czekam na wiecej, jezeli czegos jeszcze nie wypusciles ^^
Misie kudłate! Jeżeli jeszcze nie widzieliście na kanale to zapraszam was do obejrzenia nowego materiału. Ambitniejszy? Tak mi się wydaje. Zabawny? Mam taką nadzieję.
Jakby się komuś nudziło to pojawił się nowy filmik na moim kanale. Zapraszam!
Widzialem… wlasciwie to jest to samo co na androida, czy potem jest roznica (ktos sie orientuje?).