Kanał Wawrzyna

Myślę, że to jest kropka w kropkę co na andka. Ogólnie porty gier Telltale są takie same wszędzie z różnicą w sterowaniu po prostu :)

Ciągnąc dalej serię Let's playową dzisiaj kolejny odcinek Gry o Tron.

Z ciekawostek to na kanale wróciły filmy z Kanady o których kompletnie zapomniałem. Postaram się je tutaj również umieszczać od czasu do czasu.

A tymczasem... zapraszam!

Żeby nie odświeżać za często bo to ludzi może denerwować, to sprezentuję wam dzisiaj większą paczkę filmów ot do obejrzenia jeżeli macie ochotę.

Trochę zaległości z Kanady i trochę Gry o Tron.

Wiecie jakie opcje macie jeżeli chodzi o nagrania. Wszelką krytykę zawsze przyjmuję chętnie jeżeli jest konstruktywna tak jak i miłe słowo :)

Gra o Tron #5

Kanada #8 - Ripley's Aquarim cz.1

Kanada #12 - CN Tower

Kanada #14 - Royal Ontario Museum

Kanada #16 - Toronto ZOO

Moi drodzy! Udostępniłem na kanale wszystkie pozostałe filmiki z Kanady bo i tak już się to bardzo ciągnęło, a że jedziemy na tydzień nad morze to nic bym nie udostępnił i tak... W każdym razie. Zapraszam was do oglądania, a nad morzem może uda nam się coś nagrać i potem wrzuci się na kanał, a ja wrócę to wracam do Gry o Tron!

KLIK BY WEJŚĆ NA KANAŁ

Hejo! Jeżeli ktoś ominął wczorajszego streama to zapraszam do obejrzenia archiwum! Duelyst to naprawdę niezła gierka, której nieco brakuje do perfekcji ale mogę ją mimo wszystko śmiało polecić. Jeżeli jednak macie wątpliwości zachęcam do obejrzenia zapisu :D

Witam.

Gdy zobaczyłem na początku dział "Pochwal się" od razu chciałem wrzucić tutaj swoje "dzieła", jednakże wstrzymywałem się mając co do tego meiszane uczucia. Jednakże przemogłem się mając nadzieję, że nie zostanie to źle odebrane, ot chciałbym się podzielić moimi Let's Play'ami, które z tego co mi wiadomo, są przyjmowane w miarę ciepło i pokazują inną stronę mojego grania niż to co prezentuję tutaj. I żeby nie było, nie liczę na subówkę, bo nie o to w tym wszystkim chodzi. Chodzi o dobrą zabawę. Mi to wszystko sprawia przyjemność, a jeżeli jeszcze kogoś to bawi, to tym bardziej mam powód do bycia zadowolonym, ale nie należę do pazernej grupy, która liczy tylko na suche cyferki. Jeżeli chodzi o serie:

- Sherlock Holmes vs. Kuba Rozpruwacz - Zakończone.

- Minecraft - Zakończony

- Mafia - W trakcie

- Resident Evil 5 Co-op - Zawieszony przez moje problemy techniczne (jak ktoś ma radę na black screen po odpaleniu gry to zapraszam na PW)

- Nowa seria już dzisiaj - Jurrassic Park: The game

Liczę na krytykę, bo ta zawsze mile widziana.

http://www.youtube.com/user/Wawrzyn3?feature=mhee