Kanał YouTube by Zormarier

Za bardzo przereklamowana muzyka.I jak już jej użyłeś to mogłeś dopasować dźwięk do filmuinaczej całkowicie ona nie pasuje.Zobacz sobie nutkę w moim intro. Zakładam, że90% społeczności forum nie zna tytułu.Pozdrawiam

Wiem o tym doskonale, z muzyką zawsze jest problem. Też jak dla mnie teraz już za stara jest, a pomysłu na inną po prostu nie mam

Wiem o tym doskonale, z muzyką zawsze jest problem. Też jak dla mnie teraz już za stara jest, a pomysłu na inną po prostu nie mam

Ogarnij nuty od nich:

-Two steps from hell

-Audiomaschine

-Immediate music

Na inne natrafisz z linków bocznych.

Pozdrawiam

Ogarnij nuty od nich:-Two steps from hell-Audiomaschine-Immediate musicNa inne natrafisz z linków bocznych.Pozdrawiam

Tak. Dokładnie o to mi chodzi.

Pozdrawiam

Posiadam wszystkich wymienionych pełne dyskografie.. jak człowiek chce film skręcić to faktycznie nie wie co wybrać, bo jest tego od groma.

I chociaż nie należę już od dawna do tej społeczności to kiedyś w Aionie udało się ładny promo-gildii zrobić z użyciem utworu:

E.S. Posthumus - Unstoppable

Posiadam wszystkich wymienionych pełne dyskografie.. jak człowiek chce film skręcić to faktycznie nie wie co wybrać, bo jest tego od groma.I chociaż nie należę już od dawna do tej społeczności to kiedyś w Aionie udało się ładny promo-gildii zrobić z użyciem utworu:E.S. Posthumus - Unstoppable[media=]

Nie jest złe, te promo, ale ja potrzebuję coś co ma pierd........ ;-)

Zaraz wrzucę wam co wykombinowałem.

Niedługo coś postaram się nagrać, ale to jest Kanał. Na razie zdążyłem tylko intro zrobićTzn. to co lepiej pasuje?

Nie wiem, sam próbuj, nie sugeruj się w takim stopniu na innych.

Ten na górze dobrze prawi słowo.

Nie wiem, sam próbuj, nie sugeruj się w takim stopniu na innych.Ten na górze dobrze prawi słowo.

No to dobrze, poprawiłem filmik i myślę że już nie będę musiał tego robić

Zbyt długo pieprzysz się z tym intro.

Zacznij robić filmiki ^^

Ja za ten czas kiedy założyłem temat o kanale YT

Dodałem 10 filmików w tym 2 dot. intra.

Pozdrawiam

Zbyt długo pieprzysz się z tym intro.Zacznij robić filmiki ^^Ja za ten czas kiedy założyłem temat o kanale YTDodałem 10 filmików w tym 2 dot. intra.Pozdrawiam

Tak wiem, na razie myślę nad czymś a po za tym mam nieziemską prędkość uploadu, aż 0.25Mb/s

Nie chce Cię denerwować, ale za długie nadal :D Może być, ale pamiętaj że nawet dla ciebie po 20 filmiku będzie irytowało oglądać te same 30 sekundowe(!) intro.

Nie chce Cię denerwować, ale za długie nadal Może być, ale pamiętaj że nawet dla ciebie po 20 filmiku będzie irytowało oglądać te same 30 sekundowe(!) intro.

Jeśli chcesz, proponujesz coś innego to śmiało mów. Bo co z tego że będziesz mówił że to jest za długie.

To jedyna propozycja. Reszta według uznania i odbiorcy czy się podoba czy nie.

Bo się wkurzę jeszcze i zrobię 5sekundowy w 3D

[media=]

zrób sobie takie coś jak ja mam tylko najlepiej sobie zrób swoje lepsze bo moje jest słabe i nie trudno je pobić wystarczy że zrobisz jakieś napisy przedstawiąjące cię mniej więcej i do tego muzyczka i git jak dla mnie więcej nie trzeba a w tym co teraz dałeś hmmmm to tak jakoś nie przekonujące i ten cs niepotrzebny a co do muzyki to najlepiej zrób tak aby ta muzyka w tym intro się zgrała aby nie było takiego nagłego przerywu :P i tyle :D

tu sobie looknij bo naprawdę takie intro to nie jest jakiś tydzień roboty :P Enjoy Bros *brofist*

http://www.youtube.com/watch?v=t1GWn3uQyqs

http://www.youtube.com/watch?v=HaAANp05QvY

Polecam oglądnąć w HD